17. maj 2021

Mulighederne er mange, når det kommer til ansigtsgenkendelse – men løsningen behøves ikke være dyr og omstændig. Skanderborg Golf Klub har netop fået installeret en adgangskontrol i deres café, som allerede efter den første måned har tjent sig selv ind sammenlignet med et bemandet caféområde.

 

For at skabe et godt klubmiljø og styrke det sociale sammenhold, var der et ønske om at give klubbens mere end 600 medlemmer adgang til et caféområde. Kravet var dog, at løsningen skulle være nem at installere, have et fleksibelt set-up uden begrænsning af antal brugere og være uden driftsomkostninger. Derfor indgik cateringfirmaet Camillas Dinér, der servicerer golfklubben, et samarbejde med CBRE Integos sikringsafdeling.

”Vi vil gerne kunne tilbyde vores medlemmer en betjeningsfri café, fordi vi ikke har mulighed for at have et bemandet caféområde. Med ansigtsgenkendelsen kan vi sikre, at det kun er klubbens medlemmer, der benytter caféen. Løsningen matcher vores behov: Der er ingen driftsomkostninger, og der er ikke nogen begrænsning af, hvor mange personer, vi kan uploade til ansigtsgenkendelse,” siger Erik Krejbjerg, ejer af Camillas Dinér og ansvarlig for caféen i Skanderborg Golf Klub.

 

Nem og fleksibel løsning

Løsningen er simpel, og scanneren er opsat og installeret med afsæt i Eriks ønsker. Efterfølgende er han selv ansvarlig for at administrere løsningen og uploade billeder af de personer, som skal kunne få adgang.

 

”Vores medlemmer er meget glade for løsningen. Samtidig giver det også mulighed for, at gæster fra andre klubber kan få adgang til caféen. De kan enten sende et billede af dem selv til mig, som jeg uploader til ansigtsgenkendelsen - alternativt kan jeg sende en engangskode til dem, som de kan bruge,” forklarer Erik.

 

Udover ansigtsgenkendelsen ved døren, så er der også opsat overvågningskameraer i caféen. Her er en sidegevinst, at Erik undgår unødvendig kørsel til caféen, fordi han kan se beholdningen af f.eks. drikkevarer via overvågningen.

 

Hvis der er behov for det, så er det også muligt at tilkoble en feberscanner til løsningen. Du kan læse mere om de forskellige muligheder her, hvor man også kan vælge en bord- eller gulvscanner i stedet for opsætning på væg.

Kontakt Michael, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning: