5. april 2018

Med et enkelt klik har Marius Pedersen A/S’ afdeling i Aalborg overblik over deres to lokationer og mange containere. For CBRE Integos nye app-baserede overvågningsløsning er ikke bare et tyverisikringsredskab.

 

Overvågning er i dag ikke bare lig med tyverisikring. Kamerateknologi kan nemlig også optimere ens arbejdsgange. Det er netop det, der gør sig gældende hos Marius Pedersen A/S’ afdeling i Aalborg, der er førende inden for affalds- og ressourceindustrien:

 

”Det startede egentligt, da vi etablerede en ny afdeling, hvor CBRE Intego hjalp os med de el-tekniske installationer. Her nævnte jeg, vi havde brug for nogle nye kameraer. CBRE Integos servicetekniker, Lasse Nielsen, fortalte, at det kan CBRE Intego også hjælpe med. Derfor har vi i dag en bedre og mere avanceret kamerateknologi, end den løsning, vi havde tidligere,” indvier Morten Petersen, regionschef hos Marius Pedersen A/S i Aalborg.

 

Kamerateknologi optimerer Marius Pedersen A/S’ arbejde

Løsningen blev hurtigt sat i værk, og i dag har Marius Pedersen A/S udover flere kameraer også en tilhørende app. Udvidelsen skete, da man fik indblik i de optimeringsmuligheder, løsningen indeholder:

 

”Med app’en kan vi lynhurtigt reagere på en alarm, fordi vi kan se, hvad der sker. Udover overvågning sikrer løsningen også, vi har det fulde overblik hele tiden. Vi bruger zoom-funktionen stort set hver dag, hvor vi kan zoome ind på vores containerplads og hurtigt se, hvor de står, hvad nummer de har osv. Alt i alt fungerer løsningen upåklageligt, og vores ansatte er glade for løsningen, der giver mindre spildtid og sikrer, de hele tiden har overblikket,” fortæller Morten Petersen.

 

Blot én blandt mange løsninger, CBRE Intego har designet

Det er langt fra den første kameraløsning, CBRE Intego har iværksat. Derfor har de også ekspertise inden for området og ved, hvilke features der kan optimere en virksomheds arbejdsgange. Her siger CBRE Integos servicetekniker, Lasse Nielsen, uddybede: ”I det her tilfælde lavede vi en krypteret forbindelse mellem to afdelinger. Det er en model, man nemt kan anvende hos andre, der vil forbinde to eller flere lokationer. App’en sikrer også, det er nemt at få kameraerne til at filme bestemte steder på bestemte tidspunkter.”

 

Lasse fremhæver samtidig, det ikke behøver mange midler at designe en specialiseret overvågningsløsning, der baserer sig på Hikvisions teknologi og CBRE Integos specialistviden inden for området.

 

For Marius Pedersen A/S vækker løsningen da også begejstring: ”Der er ingen tvivl om, at vi vil kontakte CBRE Intego igen, hvis vi får brug for yderligere overvågning,” afslutter Morten Petersen.