28. juni 2017

Da energikoncernen EWII skulle udskifte alle batterierne på deres fjernaflæste vand- og varmemålerne, faldt valget på CBRE Intego. I løbet af projektets første år kom CBRE Integos montører allerede 3 måneder foran tidsplanen, og kundetilfredsheden slår alle rekorder.

”CBRE Intego har et godt set-up, der matcher vores behov. Vi har tidligere samarbejdet med CBRE Intego, og derfor kender de vores målere. Vi vidste også på forhånd, at de har kompetencerne og erfaringen til at løfte den store logistiske opgave,” fortæller Carsten Pedersen, afdelingschef hos EWII Kolding. I 2008 valgte EWII nemlig også CBRE Intego som samarbejdspartner, da de skulle opsætte de fjernaflæste målere, som CBRE Intego nu udskifter batterierne på. Med batteriudskiftningen forlænger EWII levetiden på deres TREFOR vand- og varmemålere med 8 år.

 

97 procent kundetilfredshed

EWII værner om kundetilfredshed. Derfor udleverer CBRE Integos montører et spørgeskema til slutkunden, der stiller skarpt på deres oplevelse af batteriudskiftningen. Kundernes tilbagemelding taler for sig selv - 97 procent af kunderne, der har besvaret spørgeskemaet, er i meget høj grad eller høj grad tilfredse med udskiftningen.

”Jeg kan kun vende tommelfingeren opad. Det er et samarbejde lige efter bogen, og jeg har ikke en finger at sætte på CBRE Intego,” fortæller Carsten Pedersen og fortsætter: ”Selvom det er et massivt projekt, hvor CBRE Integos montører besøger 7500 adresser i kvartalet, så viser vores tilfredshedsundersøgelse, at kunderne er meget tilfredse med batteriskiftet og montørernes professionalitet.”

 

CBRE Intego løfter stor logistisk opgave

Batteriudskiftningen strækker sig over to år og foregår primært i Kolding, Vejle, Middelfart og Fredericia. Da EWII indgik samarbejdet med CBRE Intego januar 2016, stod der i kontrakten, at de skulle have et månedligt statusmøde.

”Samarbejdet kører på skinner, og derfor har vi bare løst de udfordringer, der opstår undervejs, på møder eller per telefon med CBRE Integos projektleder,” forklarer Carsten Pedersen afdelingschef hos EWII Kolding.

CBRE Intego har i den 2-årige projektperiode fast 4 montører, der hjælper med at udskifte 58.000 batterier hjemme hos beboerne i Trekantsområdet.

3 måneder foran tidsplanen

Da EWII og CBRE Intego indgik samarbejdet, lød aftalen på, at de skulle afslutte projektet i udgangen af 2017. Det vækker dog stor begejstring hos Carsten Pedersen, afdelingschef hos EWII Kolding, at projektet forventes afsluttet allerede i efteråret 2017.

”Det er skønt, at vi kommer ud over rampen så hurtigt – og det skyldes ene og alene, at CBRE Intego har et kompetent og erfarent team, der kan løfte den store logiske opgave, det kræver at planlægge projektet. Derudover har CBRE Intego ansvarlige og fleksible montører, som udfører opgaven meget tilfredsstillende,” begrunder afdelingschef Carsten Pedersen.

CBRE Intego har via deres mangeårige samarbejde med forsyningsvirksomheder og boligselskaber over hele landet opbygget en solid erfaring inden for udskiftning af energimålere og de tilhørende batterier.