torsdag den 18. februar 2021

Før 1. juni 2021 hed CBRE Teknisk servicepartner, CBRE Intego

 

Tandklinikken Samsøgade i Aalborg har netop investeret i en feberscanner, som står ved indgangen. Feberscanneren kontrollerer på få sekunder, om patienterne har feber og bærer mundbind. Det skaber tryghed hos tandklinikken – både for ejeren og patienterne.

 

Feber kan være et symptom på COVID-19. Derfor oplever vi en stigende efterspørgsel på feberscanning for at reducere sandsynligheden for smittespredning. Det er netop også derfor, at Brit Frydenlund, tandlæge og ejer af Tandklinikken Samsøgade, har investeret i en løsning:

 

”Det er vigtigt, at vores patienter har lyst til at komme og føler sig trygge, så de ikke udskyder deres tider. For os, er det en fordel, at feberscanneren står ved indgangen og husker folk på, at de skal bruge mundbind. Samtidig scanner den folks temperaturer, så hvis der er nogen, som har en temperaturforhøjelse, og en mulig COVID, så bliver det forhåbentligt opdaget inden, folk sætter sig ud i venteværelset til vores øvrige patienter og kommer ind i klinikken.”

Få en præcis og hurtig måling

Feberscannerens termiske kamera kontrollerer kropstemperatur og mundbind, hvor den udløser en alarm ved forhøjet temperatur eller manglende mundbind. Termografi er en hurtig og effektiv måde at scanne både enkelte personer og store grupper. Løsningen er baseret på CE-godkendt udstyr fra en af verdens førende overvågningsproducenter.

 

Tandklinikken Samsøgade har valgt en feberscanner til gulvet, som er en af de tre løsninger, Intego tilbyder i forskellige prisklasser afhængigt af dine behov.

 

Få overblik over de tre typer af feberscannere

Kontakt Michael, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning: