22.06.21

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til tre nye kollegaer samt ønske en kollega tillykke med sin nye stilling hos os. De vil hver og en bidrage positivt til CBRE Integos fortsatte udvikling og vækst.

 

Kristian Andersen er ansat som serviceleder hos CBRE Integos afdeling i Holstebro. Kristian kommer senest fra en stilling som afdelingsleder ved Pro ELteknik. Han er uddannet elektriker og efterfølgende el-installatør. Kristian har tidligere arbejdet som serviceleder hos Caverion med projektstyring, ledelse og service

 

Søren Christensen er ansat som serviceleder hos CBRE Integos el-tekniske afdeling i Kolding, hvor hans primære fokusområder er erhvervskunder Søren kommer senest fra en stilling som el-installatør ved Pro-Automatic. Han har en baggrund som elektriker og el-installatør.

 

Torben Pedersen ansat som salgschef hos CBRE Integos afdeling i Aarhus. Han kommer senest fra en stilling som salgsleder hos X Automation. Han har de sidste 10 år arbejdet med salg af automationsløsninger inden for energi og vandsektoren, hvor fokus har været optimering og fremtidssikring af styringsanlæg samt SCADA-overvågning og implementering af nye energianlæg. Torben har en baggrund som maskinmester.

 

Intern karriereudvikling

Lars Møller Dencker Nielsen er ansat som serviceleder hos CBRE Integos el-tekniske afdeling i Aalborg. Lars har været ansat i afdelingen som teknisk serviceleder siden januar 2019. Lars' fokusområder er nu Brand og Lovpligtige eftersyn.

Kristian Andersen

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Hold dig opdateret på vores nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste kundecases, nyheder omkring Intego, indblik i nye tendenser og meget mere direkte i din indbakke.