22.10.21

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til en ny kollega i vores aarhusianske afdeling samt ønske 3 kollegaer tillykke med deres nye stillinger hos os. De vil hver og en bidrage positivt til CBRE Integos fortsatte udvikling og vækst.

 

Henning Rahr Horst er ansat som projektleder hos CBRE Intego A/S aarhusianske afdeling. Henning har en mekanisk baggrund, hvor han er uddannet maskinmester. Han kommer senest fra en stilling som projektleder hos Sealing System.

 

Intern karriereudvikling

Søren Aspestrand er ansat som funktionschef i CBRE Intego A/S, hvor han får ansvaret for Værksted Nord, mekanisk service i Installation & Service Odense samt Værksted Syd. Søren har været ansat i afdelingen som afdelingschef og har været ansat i CBRE Intego siden februar 2014. Sørens kommende fokusområder bliver primært at udvikle et landsdækkende mekanisk setup, hvor vi blandt andet hjælper kunderne med drift support via vores værdiskabende tilgang.

 

Jannik Schødt er ansat som afdelingsleder i CBRE Intego A/S, hvor han får ansvaret for mekanisk service og værksteder i Kolding, Grindsted/Esbjerg, Aabenraa og Odense. Jannik er udannet smed og har efterfølgende taget uddannelsen til produktionsteknolog. Jannik har været ansat i afdelingen siden december 2020 som teknisk projektleder og senere hen som serviceleder.

 

Søren Pettersen er ansat som serviceleder i CBRE Intego A/S, hvor hans fokusområder er projektledelse, tavler og automationsservice. Søren har ansættelsessted i Kolding. Søren er uddannet el-installatør og har været ansat i afdelingen som automationsingeniør siden april 2018. 

Søren Aspestrand

Funktionschef / Salg Mekanisk service & værksteder | Industriel IT & automation

Jannik Schjødt

Afdelingschef / Mekanisk service & værksteder