25.08.22

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til seks nye kollegaer inden for el og mekanik. De vil hver og en bidrage positivt til vores fortsatte udvikling og vækst med deres kompetencer og mangeårige erfaring inden for branchen.

 

Morten Holland er ansat som afdelingschef i Aalborg hos vores mekaniske værksted. Morten har en bred og solid erfaring indenfor området, hvor han blandt andet har arbejdet som service- og installationschef hos Danish Crane Building, area manager hos Vestas og senest som fabrikschef hos Aalborg Maskinfabrik. Morten har oprindeligt en baggrund som maskinarbejder.

 

Thomas Nielsen Madsen er ansat som afdelingsleder i Grindsted hos vores el-tekniske afdeling. Thomas er uddannet elektriker og har en akademiuddannelse i ledelse. Han kommer senest fra en stilling som Technical Department Manager hos Jysk A/S distributionscenter.

 

Nikolaj Lund Andreasen er ansat som serviceleder i Hedensted hos vores el-tekniske afdeling. Nikolaj er uddannet elektriker og efterfølgende maskinmester, som han for nylig har afsluttet. Sideløbende med studiet har han arbejdet som salgs- og kunderådgiver hos billigVVS.dk ApS.

Morten Holland

Afdelingschef / Mekanisk service & værksteder

Thomas Nielsen Madsen

Afdelingsleder / El-teknisk installation og service

Nikolaj Lund Andreasen

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Vores afdeling i Aabenraa vækster

René Hadberg er ansat i Aabenraa som serviceleder hos vores el-tekniske afdeling. René er uddannet elektriker og kommer senest fra en stilling som formand hos Caverion. Han vil med sine kompetencer og erfaring bidrage positivt til vores fortsatte udvikling og vækst.

 

Rickie Becker er ansat som projektleder hos vores el-tekniske afdeling i Aabenraa. Rickie har massiv erfaring med projektledelse inden for byggeri, hvor han senest kommer fra en stilling som projektleder hos Steen Jørgensens Elinstallation. De seneste fem år har han arbejdet som projektleder og inden da, arbejdede han som formand. Han er uddannet elektriker. Rickie skal arbejde med de større entrepriseprojekter i Sydjylland, og han kommer derfor til at udføre opgaver på tværs af flere CBRE Intego lokationer i Esbjerg, Grindsted, Aabenraa og Kolding.

 

Casper Mickelborg er ansat som serviceleder hos vores mekaniske afdeling i Aabenraa. Casper kommer senest fra en stilling som teknisk serviceleder hos ISS A/S med fokus på ledelse, drift og vedligehold af teknik og bygninger. Han har en baggrund som uddannet maskinmester.

René Hadberg

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Rickie Becker

Projektleder / El-teknisk installation og service

Casper Mickelborg

Serviceleder, mekanik / Mekanisk service & værksteder