06.12.21

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til fem nye kollegaer samt ønske to kollegaer tillykke med deres nye stilling hos os. De vil hver og en bidrage positivt til CBRE Integos fortsatte udvikling og vækst.

 

Michael Grove er ansat som projektleder i CBRE Intego A/S el-tekniske afdeling i København. Michael er uddannet elektriker, og kommer senest fra en stilling som projektleder hos KAELS P/S, hvor han tidligere også har arbejdet som elektriker.

 

Sami Buskov er ansat som afdelingsleder i CBRE Intego A/S mekaniske afdeling i Århus. Sami er uddannet maskinmester med baggrund som maskinarbejder, og kommer senest fra en stilling som Maskinmester hos Socko.

 

Kent Post Kirkegaard er ansat som serviceleder hos CBRE Integos el-tekniske afdeling i Odense. Kent er elektriker af baggrund og har derefter uddannet sig til elinstallatør i 2013. Kent kommer fra en lignende stilling hos Caverion, og medbringer 8 års erfaring indenfor industriservice og det liberale erhverv.

 

Paw Stamm er ansat som serviceleder hos CBRE Integos el-tekniske afdeling i Odense. Paw er uddannet elektriker og maskinmester og har næsten 25 år erfaring i branchen. Paw kommer senest fra en stilling som serviceleder hos Caverion. 

 

Svend Hansen er ansat som serviceleder hos CBRE Integos el-tekniske afdeling i Aarhus. Svend er uddannet elektriker, og kommer senest fra en stilling som Facility Manager hos ISS A/S, hvor han ligeledes har været Service Manager. Tidligere har Svend været ansat som elektriker hos HP el-service. 

 

Intern karriereudvikling

Kenneth Guldhammer G. Madsen er ansat som projektleder hos CBRE Integos el-tekniske afdeling i Aalborg. Kenneth er uddannet elektriker og har været ansat i afdelingen som fiberteknikker siden april 2015. 

 

Anders Jensen er ansat som projektleder hos CBRE Integos kraftværksafdeling. Anders er uddannet elinstallatør i 2019 og har været ansat i afdelingen som serviceleder siden november samme år.

Michael Grove

Projektleder / El-teknisk installation og service

Kent Post Kirkegaard

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Paw Stamm

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Kenneth Guldhammer G. Madsen

Projektleder / El-teknisk installation og service