29.08.23

Vi er glade for, at vi kan byde otte nye kollegaer velkommen til vores team. De vil bidrage positivt til vores fortsatte udvikling og vækst med deres kompetencer og erfaring i branchen.

 

Lær dem bedre at kende her:

CTS og e-mobility

Søren Høj Flæng er ansat som serviceleder hos vores el-tekniske afdeling i Herning. Søren er uddannet elinstallatør og har arbejdet med CTS/BMS i hele Danmark i en længere årrække – senest som projekt og kvalitetsansvarlig hos Pro Elteknik. Derfor vil han med sin erfaring og kompetencer være med til at styrke vores kompetencer inden for bygningsautomatik i Midtjylland.

 

Michael Lindbjerg er ansat som serviceleder hos vores el-tekniske afdeling i Odense. Michael kommer senest fra en stilling som projektleder hos O&J Comfort. Han har en baggrund som uddannet elektriker, som han sidste år supplerede med en akademiuddannelse i ledelse. Hos CBRE Teknisk servicepartner får han til opgave at gennemføre CTS-projekter på Fyn samt bidrage til den videre udvikling af CTS-området.

 

Søren Skøtt er ansat som serviceleder hos vores el-tekniske afdeling i Kolding. Søren kommer senest fra en stilling som lærer på Syddansk Erhvervsskole i Vejle, og han har en baggrund som uddannet elektriker. Hos CBRE Teknisk servicepartner får han til opgave at arbejde med service af nye og eksisterende kunder til e-mobility samt udvikling af området.

Tre nye el-tekniske serviceledere

Kevin Nissen er ansat i Holstebro, hvor hans primære fokusområde bliver at udvikle og vedligeholde eksisterende kunder, bl.a. med sin store viden om maskininstallation. Kevin er uddannet elektriker, og han stiftede allerede i 2017 kendskab med CBRE Teknisk servicepartner, hvor han var ansat i Kolding afdelingen. Senest kommer Kevin fra en stilling som el-teknisk teamleder hos produktionsvirksomheden AB Inventech A/S i Ikast.

 

Jørgen Duch er ansat som serviceleder hos vores el-tekniske afdeling i Viborg. Jørgen er uddannet elektriker og el-installatør. Han kommer senest fra en stilling som teamleder hos BE Installationer. Et af hans fokusområder hos CBRE Teknisk servicepartner bliver industri.

 

Carsten Lindhardt Christiansen er ansat i vores Aalborg afdeling. Carsten kommer senest fra en stilling som funktionsleder indenfor forsyning hos ELCON, her forinden var han knap 9 år hos Kemp & Lauritzen som serviceleder. Carsten er uddannet elektriker og el-installatør. Hos CBRE Teknisk servicepartner får han til opgave at servicere eksisterende kunder såvel som nye kunder.

Nye navne i Aarhus

Kasper Parmo Christiansen er ansat som salgschef, hvor han bliver en del af vores landsdækkende salgsteam. I stillingen som salgschef skal Kasper sikre fortsat udvikling af nye og eksisterende kunder. Kasper er uddannet elektriker samt elinstallatør og har en lederuddannelse fra MT Højgaard. Kasper kommer fra en stilling som selvstændig elinstallatør og indehaver af virksomheden KC Electric ApS med fokus på el-, data- og lysinstallationer i retailbranchen i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

 

Peter Bruun Jespersen er ansat som serviceleder hos CBRE Teknisk servicepartners mekaniske afdeling i Aarhus. Peter kommer fra en stilling som serviceleder hos Max Fodgaard, hvor han har været ansat i 17 år. De seneste 8 år har Peter haft ansvaret for deres udekørende montører i region vest. Peter er udannet automatikmekaniker.