28.02.23

Vi er glade for, at vi kan byde Karina Højgaard, Rene Hagbarth Lauridsen og Michael Østerbro velkommen til vores team. De vil bidrage positivt til vores fortsatte udvikling og vækst med deres kompetencer og erfaring i branchen.

 

Karina Højgaard er tiltrådt som forretningsudviklingschef. Karina har et indgående kendskab til virksomheden, da hun var ansat hos os fra januar 2018 til juli 2022 som marketing- og udviklingschef. Hun kommer senest fra en stilling som leder af salg og produktudvikling hos Nordjyllands Trafikselskab.

 

I sin nye stilling får hun ansvaret for at drive strategi- og udviklingsaktiviteter på tværs af forretningen, hvor hun skal bidrage til at indfri CBRE Teknisk servicepartners ambitiøse vækstmål. Med afsæt i kundernes behov og virksomhedens kompetencer, får Karina en central rolle med fokus på udvikling og optimering af eksisterende og nye koncepter samt forretningsområder. Karina har ansættelsessted i Aalborg, men i kraft af sin stilling får hun en bred tilknytning til virksomhedens 17 afdelinger i hele landet. 

Karina Højgaard

Forretningsudviklingschef / Ledelse

El-teknik og mekanik i Kolding vækster

Rene Hagbarth Lauridsen er ansat som serviceleder hos vores mekaniske afdeling i Kolding. Rene har de seneste 12 år arbejdet som selvstændig med firmaet Lauridsen Byg & Service med fokus på bl.a. smedeopgaver, montage og vedligehold. Han er uddannet klejnsmed og har tidligere arbejdet som bl.a. rørlægger, reparatør og svejser.

 

Michael Østerbro er ansat som serviceleder hos vores el-tekniske afdeling i Kolding. Michaels fokusområde er inden for BMS og CTS, hvor han har mere end 20 års erfaring inden for branchen. Michael har arbejdet med diverse BMS & CTS-automatik systemer herunder Honeywell, Trend, Centraline og Tridium. Michael kommer senest fra en stilling som afdelingsleder hos Bravida Bygningsautomatik i Odense og Kolding.

 

Rene og Michael vil med deres kompetencer og erfaring bidrage positivt til CBRE Teknisk servicepartners fortsatte udvikling og vækst af det mekaniske og el-tekniske forretningsområde i Kolding og omegn.

Michael Østerbro

Serviceleder / El-teknisk installation og service