26.05.23

Vi er glade for, at vi kan byde fem nye kollegaer velkommen til vores team i hele landet inden for el-teknik, mekanik og automation.

 

De vil bidrage positivt til vores fortsatte udvikling og vækst med deres kompetencer og erfaring i branchen.

 

Lær dem bedre at kende her:

Bruno Thybo er ansat som afdelingsleder hos vores el-tekniske afdeling i Aalborg. Bruno kommer senest fra en stilling som funktionschef i Mariendal og har en baggrund som uddannet elektriker og stærkstrømstekniker. Han har de seneste 22 år arbejdet med ledelse indenfor teknisk service med fokus på bl.a. el-teknik og mekanik.

 

Hos CBRE Teknisk servicepartner bliver Brunos primære fokusområde at fortsat sikre den gode service samt videreudvikle installation og serviceforretningen sammen med eksisterende og nye kunder.

 

Jan Schmidt Elmholt er ansat som afdelingschef for automation i Sydjylland og øerne. Jan er oprindeligt uddannet elektriker, hvor han har efteruddannet sig bl.a. indenfor ledelse. Han har mere end 10 års erfaring med ledelse indenfor automation og maskinfremstilling, hvor han senest kommer fra en stilling som head of industrial projects hos Gibotech i Odense.

 

Han får ansvaret for ledelsen af automationsafdelingerne i Sydjylland og øerne, hvor han med sin erfaring og kompetencebredde vil sikre en fortsat udvikling og vækst af automation. Han har ansættelsessted i Kolding.

Tre nye serviceledere

Damir Stevanovic er ansat som serviceleder hos vores el-tekniske afdeling i Esbjerg. Damir kommer senest fra en stilling som teamleder hos Sinus EL, hvor han også blev udlært elektriker i 2020. Hos CBRE Teknisk servicepartner bliver hans primære fokusområde industrikunder.

 

Mogens Olskjær Holm er ansat som serviceleder i vores mekaniske afdeling i Odense. Mogens kommer senest fra en stilling som servicetekniker og koordinator hos Arla Foods. Han er uddannet klejnsmed og efterfølgende maskinmester. Mogens primære fokusområde hos os bliver at sikre en optimal udnyttelse af de markedsmæssige muligheder, med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov.

 

René Honoré Holm er ansat som serviceleder hos vores el-tekniske afdeling i Randers. René er uddannet elinstallatør og kommer senest fra en stilling som serviceleder hos Verdo i Randers. Hans primære fokusområde hos os bliver at servicere industri- og erhvervskunder i lokalområdet.