26.09.23

Vi er glade for, at vi kan byde to nye kollegaer velkommen og sikre to kollegaer karriereudvikling internt. De vil bidrage positivt til vores fortsatte udvikling og vækst med deres kompetencer og erfaring i branchen.

 

Lær dem bedre at kende her:

 

Karriereudvikling 


Peter Kvist
er tiltrådt som afdelingschef for vores el-tekniske afdeling i Aabenraa. Peter har siden 2020 været ansat i vores installation og serviceafdeling i Aabenraa, hvor han de første to år var ansat som serviceleder og derefter som afdelingsleder. Han har derfor et indgående kendskab til CBRE Teknisk servicepartner, hvor han har stået i spidsen for en afdeling i positiv udvikling og vækst.

 

Peter er uddannet elektriker og el-installatør, som han har suppleret med en HD i ledelse.

 

Nicolai Poulsen Tarp er ansat som afdelingsleder hos vores el-tekniske afdeling i Randers. Nicolai startede hos CBRE Teknisk servicepartner i sommeren 2022 som serviceleder i Aarhus, hvor han har udvist et stort engagement og kunnen.

 

Han er uddannet elektriker og efterfølgende maskinmester. Han har tidligere bl.a. arbejdet som projektleder hos BILA A/S.

Peter Kvist

Afdelingschef / El-teknisk installation og service
Nicolai Poulsen Tarp - CBRE Intego

Nicolai Poulsen Tarp

Afdelingsleder / El-teknisk installation og service

Nye serviceledere i Aabenraa og Nykøbing Falster


Jakob Wam Christensen
er ansat hos vores el-tekniske afdeling i Aabenraa. Jakob kommer senest fra en stilling som projektleder hos Daniit A/S i Sønderborg, hvor han havde ansvar for både store og små projekter. Inden da var han ansat som projektleder hos N1, hvor han arbejdede med vedligehold og projektering af 10/04 kV nettet i Sønderjylland.

 

Jakob er uddannet elektriker, hvilket han har suppleret med en uddannelse som el-installatør og stærkstrømstekniker i 2001 samt en diplom i ledelse fra 2018.

 

Heino Lindberg er en del af vores el-tekniske team i Nykøbing Falster. Heino har de seneste knap fire år arbejdet som selvstændig og drevet virksomheden H. Lindberg ApS i Nakskov, hvor han arbejdede som teknisk konsulent for erhverv, industri og det offentlige samt var projektleder for mindre projekter på Lolland-Falster. Han er uddannet elektriker og el-installatør.

 

Heino, Jakob, Nicolai og Peter vil hver og en bidrage til at sikre fortsat udvikling og vækst af vores afdelinger i hele landet med deres kompetencer og erfaring i branchen.

Jakob Wam Christensen

Serviceleder / El-teknisk installation og service