17.03.21

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til to nye kollegaer samt ønske tre kollegaer tillykke med karriereudviklingen. De vil hver og en bidrage positivt til Integos fortsatte udvikling og vækst.

 

Jan Ley er ansat som konceptansvarlig for lovpligtige eftersyn. Jan kommer senest fra en stilling som salgschef hos TS Tech, hvor han de seneste fire år har arbejdet med udvikling, salg og implementering af et koncept inden for lovpligtige eftersyn. Jan får ansættelsessted i Integos Esbjerg afdeling, men han får tæt tilknytning til Integos øvrige lokationer, når han skal stå i spidsen for vores landsdækkende koncept inden for lovpligtige eftersyn.

 

Christian Nissen er ansat som salgschef i Aarhus. Christians primære fokus bliver serviceaftaler rettet mod industrien. Christian har en baggrund som elektriker og maskinmester samtidig med, at han har en HDO. Han kommer senest fra en stilling som salgsingeniør hos Solar A/S.

 

 

Intern karriereudvikling

Jesper Gammelgaard er ansat som serviceleder. I januar fejrede Jesper sit 25-års jubilæum hos Intego som elektriker i Aalborg afdelingen, hvor han nu overgår til serviceleder. Jespers primære fokus bliver industrien, hvor han bl.a. får ansvaret for en større industrikunde.

 

Jannik Schjødt er ansat som mekanisk serviceleder i Kolding. Jannik blev ansat som teknisk projektleder hos Intego i december 2020. Han er uddannet klejnsmed og har efterfølgende taget uddannelsen som produktionsteknolog, hvor han var i praktik ved System TM A/S som teknisk indkøber. Siden 2015 har han også arbejdet som selvstændig med stålkonstruktioner i virksomheden SJ-Produktion, hvor han udførte opgaver i samarbejde med Integos afdelinger i Kolding, Aarhus, Aalborg og Grindsted.

 

 

Integos e-mobility afdeling vækster

Michael Poulsen er ansat som afdelingsleder for Integos e-mobility afdeling. Indtil nu har e-mobility afdelingen været en del af Integos el-tekniske afdeling, men for at understøtte udviklingen og efterspørgsel inden for e-mobility opretter Intego nu en særskilt afdeling.

 

Michael har siden 2013 været ansat som projektleder inden for e-mobility hos Intego, hvor han har været med til at opbygge og drive afdelingen. Inden da var Michael ansat som teknisk projektleder hos Integos el-tekniske afdeling i Aalborg. Michael har fortsat ansættelsessted i Aalborg, men han har tæt tilknytning til Integos øvrige afdelinger, hvor han skal stå i spidsen for at videreudvikle det landsdækkende speciale.

Jan Ley

Konceptansvarlig / Salg

Jesper Gammelgaard

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Michael Poulsen

Afdelingschef / E-Mobility

Hold dig opdateret på vores nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste kundecases, nyheder omkring Intego, indblik i nye tendenser og meget mere direkte i din indbakke.