25.11.22

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til en ny kollega indenfor el-teknik samt sikre to kollegaer karriereudvikling indenfor henholdsvis Telecom og det mekaniske område. De vil alle tre bidrage positivt til vores fortsatte udvikling og vækst med deres kompetencer og erfaring i branchen.

 

Christian Westh er ansat som projektleder hos vores el-tekniske afdeling i Aarhus.I stillingen som projektleder hos CBRE Intego bliver hans primære fokusområder projektstyring, planlægning og tilbudsgivning.

 

Christian er uddannet elektriker og el-installatør, og han kommer senest fra en stilling som elektriker hos Vietz El-Installation A/S med fokus på projektarbejde.

 

Fra teknisk projektleder til afdelingschef på under to år hos CBRE Intego

Jannik Schjødt er ansat som afdelingschef hos vores mekaniske afdeling i Sydjylland. Jannik har det seneste år været ansat som afdelingsleder for det mekaniske område i Sydjylland. Han har tidligere været ansat som både mekanisk serviceleder og inden da teknisk projektleder i Kolding med opstart i december 2020. Derfor har han de seneste knap to år gennemgået en massiv karriereudvikling.

 

Jannik er uddannet klejnsmed og produktionsteknolog. Allerede i 2015 stiftede han bekendtskab med CBRE Intego, hvor han som selvstændig med virksomheden SJ-Produktion arbejdede med stålkonstruktioner, hvor han udførte opgaver i samarbejde med CBRE Integos afdelinger i Kolding, Aarhus, Aalborg og Grindsted.

 

Som afdelingschef for det mekaniske område i Sydjylland får han tæt tilknytning til CBRE Integos afdelinger i Aabenraa, Odense, Kolding, Hordens og Hedensted. Jannik har ansættelsessted i Hedensted.

 

Fra telecom montør til projektleder

Emil Besser Beenfeldt er ansat som projektleder indenfor Telecom. Det seneste halve år har han arbejdet som telecom montør og formand hos vores afdeling i København, hvor han fortsætter som projektleder.

 

Vores landsdækkende Telecom afdeling etablerer, udbygger, servicerer og vedligeholder teleløsninger og samarbejder med de største danske mobiloperatører. Emils primære opgave bliver indendørs løsninger (DAS-anlæg). Emil har en baggrund som ufaglært med en HF. Han har tidligere arbejdet som telecom montør hos Eltel, liftchauffør hos BMS og tilbragte 10 år i skiltebranchen, hvor han arbejdede sig op fra fejedreng til produktionsleder og lageransvarlig.

 

 

Christian Westh

Projektleder / El-teknisk installation og service

Emil Besser Beenfeldt

Projektleder / Telecom