11.10.23

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til vores nye kollegaer. De vil bidrage positivt til vores fortsatte udvikling og vækst med deres kompetencer og erfaring i branchen.

Preben Riencek Andreasen er ansat som projektleder i vores el-tekniske afdeling i Greve, hvor hans primære fokusområde bliver E-mobility.


Preben er udannet elektriker og kommer senest fra en stilling som strategisk indkøber og efterfølgende projektleder hos Solar Future. Inden da var han ansat hos ENCO A/S; først som elektriker og senere som projektleder og lageransvarlig.

 

Christian Arentoft er tiltrådt som afdelingschef for vores Telecom afdeling. Afdelingen etablerer, udbygger, servicerer og vedligeholder teleløsninger og samarbejder med de største danske mobiloperatører. Selvom Christian har ansættelsessted i Greve, får han en tæt tilknytning til vores øvrige afdelinger i hele landet.  

Christian kommer senest fra en stilling som Head of Operations Support hos GlobalConnect, hvor han har haft fokus på fiber og netværk. Christian er uddannet telemekaniker og vil med sin erfaring og kompetencer være med til at styrke CBRE Teknisk servicepartners fortsatte udvikling og vækst af Telecom.