tirsdag den 8. december 2020

Før 1. juni 2021 hed CBRE Teknisk servicepartner, CBRE Intego

 

Det kræver sin mand at opføre 16.346 kvm robotlager på 9 måneder. KT Erhvervsbyg tog Proshops udfordring op og har stået i spidsen for projektet. De allierede sig med CBRE Intego, der har leveret alle el-tekniske installationer, herunder brand og sikring.

 

Robotlageret har en størrelse, som svarer til 2,5 fodboldbane. Det nye lager skal sikre, at Proshops onlinesalg af IT- og elektronikvarer kan følge med. Et projekt af den størrelse tager normalvis et år at gennemføre. Derfor har det også krævet stor arbejdsomhed at nå i mål på alene 9 måneder.

 

”Det er et enormt teknisk projekt med både transportbånd samt robot-, brand- og sikringsanlæg, som skal kædes sammen. Derfor er det guld værd at have teknikere på pladsen, som er specialister. Især ved et projekt, som det her, hvor tiden er knap. Du sparer nemlig vigtig tid, når du ikke skal trække på eksterne. Vi fik f.eks. vores brand- og sikringsanlæg godkendt uden anmærkninger ved aflevering kvag CBRE Integos ekspertise,” fortæller projektleder Ryan Agerholm Sørensen fra KT Erhvervsbyg.

 

Ekspertise og holdånd sikrer afslutning før tid

Robotlageret er et af Danmarks hurtigst opførte erhvervsbyggerier til dags dato. Det har i perioder krævet op mod 25 elektrikere samt brand- og sikringsteknikere fra CBRE Intego for at nå i mål.

 

”Det er en fordel, at CBRE Intego kan mande op og ned. For det har krævet en vis volumen at kunne nå i mål til tiden. Vi har hele tiden kendt deadline, og der har været en god holdånd,” siger Ryan.

 

Ved fælles indsats stod robotlageret endda klar tre uger før tid, så færdiggørelsen af administrationsbygningen kunne påbegyndes og færdiggøres frem mod udgangen af 2020.

 

”Tempoet har været enormt spændende. Vi har projekteret løbende, og der er mange ting, man skal holde styr på. Men vores kompetente elektrikere har haft et stort gåpåmod og ved fælles indsats, er vi kommet i mål,” siger CBRE Integos projektleder Rasmus Bolding Jessen.

 

Det nye robotlager sikrer, at Proshop kan håndtere cirka 200.000 kasser med alt fra små kabler til store computere. De ansatte skal ikke gå rundt efter varerne. De modtager nemlig automatisk de bestilte varer i en kasse, som den pågældende skal gøre klar til levering.

Fakta om Danmarks største robotlager

  • 16.346 kvm til lager og administration.

  • Lageret har plads til cirka 7.000 paller, og der bliver leveret varer til 10 lande i Nordeuropa.

  • Intego er ansvarlig for alle el-tekniske installationer, herunder data, brandalarmering (ABA), alarm (AIA) og adgangskontrol (ADK).

  • Op mod 25 elektriker samt brand- og sikringsteknikere har været tilknyttet projektet.
Intego medarbejdere foran Danmarks største robotlager

Cases

Læs nærmere omkring, hvordan vi har hjulpet vores andre kunder med deres brand- og sikringsløsninger.