E-mobility

I takt med den teknologiske udvikling og grønne omstilling, bliver efterspørgslen på el-biler større. Derfor står vi klar til at hjælpe med installation og idriftsætningen af ladestandere i hele landet, som giver Danmark et forspring til en endnu grønnere fremtid.

En partner, et nummer

Hos os får du én kontaktperson, der står i spidsen for det team, der rådgiver, projekterer, installerer, tester og idriftsætter ladestandere og ladestationer for offentlige, privat- og erhvervskunder. Vi hjælper dig med alt lige fra el-cykler til –færger, og vi sikrer dig en tryg løsning uanset, om det er et site med 3,7 eller 350 kW.

Vi tilbyder dig et velafprøvet koncept

Vores massive branchekendskab gør, at vi kan tilbyde dig et velafprøvet koncept med rådgivning om alt fra placering til optimal udrulning. Med os som servicepartner er du garanteret en høj oppetid samt installationer, der – gennem vedligehold og årlige eftersyn – altid lever op til de gældende lovkrav.

 

Vores teknikere i hele landet står klar til at hjælpe dig med dine installationer 24-7-365, og vi sikrer altid en effektiv afvikling uanset om du har brug for få eller mange installationer i dit roll out.

11 års samarbejde med de førende udbydere

 

Vi samarbejder med branchens førende udbydere inden for infrastruktur. Siden 2010 har vi installeret, testet og idriftsat flere end 10.000 ladestandere i hele landet.

 

Vi hjælper jer med at finde den rette løsning til jeres behov. Vi er derfor certificeret i udstyr fra Alpitronic, Tesla, Ionity, Tritium, EV Box, Porsche og Gnrgy.

Samarbejdspartnere

Lovkrav om ladestandere ved P-arealer

 

Som følge af Transport- og Boligministeriets bekendtgørelse, der trådte i kraft i marts 2020, skal der frem mod 2025 opstilles langt flere ladestandere til el-biler. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på de nye krav ved nybyggeri og eksisterende bygninger.

 

De tre vigtigste punkter fra bekendtgørelsen er:

  • Senest d. 1. januar 2025 skal der være mindst en ladestander ved et parkeringsanlæg, hvis bygningen har mere end 20 parkeringspladser.
  • Hvis en ejendom med mere end 10 parkeringspladser gennemgår en større ombygning, så skal alle ombyggede parkeringspladser klargøres til ladestandere.
  • Ved nybyggeri skal en ejendom med mere end 10 parkeringspladser forberede alle parkeringspladser til ladestandere.

Sådan afdækker du dit behov for ladestandere

 

Vi har lavet en guide til dig med 9 punkter, som gør det nemt og enkelt at afdække dit behov for ladestandere.

 

Læs guiden

“Vi har valgt CBRE Teknisk servicepartner som installationspartner, fordi CBRE Teknisk servicepartner er en leverandør, der arbejder fleksibelt og målrettet og ikke mindst leverer til tiden."

 

- Esben Pedersen fra Tesla Danmark