Industriel IT og automation

Vi er en landsdækkende automationsafdeling, der hver dag optimerer dansk produktionsindustri samt udbygger og fremtidssikrer infrastrukturen. Vores team består af mere end 50 specialister inden for industriel IT og automation fordelt på fem automationscentre i hele landet, der yder service 24-7-365.

Hos CBRE Teknisk servicepartner har vi mange års erfaring i sikring af et højt automationsniveau og øget produktivitet af automationsanlæg. Vi er strategisk samarbejdspartner med Siemens, og vi er certificeret Siemens Solution Partner og Rockwell Partner inden for automation. Derfor kan vi garantere dig en optimal og fremtidssikret automatiseringsløsning baseret på den nyeste viden og teknologi inden for soft- og hardware.

Vil du også øge effektiviteten?

Vi har udviklet en række apps til det produktionsnære miljø hos dansk industri under IT-platformen

CBRE Teknisk servicepartner Production Intelligence©. Via din smartphone, tablet eller PC får du digitaliseret en række produktionsopgaver, som øger din virksomheds effektivitet. Dataene kan hurtigt omsættes til forbedringstiltag i dit anlæg, som reducerer spild og øger virksomhedens effektivitet og oppetid.

 

Via vores kundeportal kan du tilgå de apps, vi har udviklet til at digitalisere, optimere og effektivisere din virksomhed. Løsningerne er baseret på de nyeste teknologier inden for Internet of Things (IoT), Big data og Cloud Computing.

Automationstjekket er uforpligtende

Få nye øjne på dit potentiale. Start med et gratis Automationstjek.

Digitalisering og automatisering har potentialet til at forandre og forbedre din virksomhed på tværs af hele værdikæden: Fra design og fremstilling til distribution og salg. Udfyld formularen og få et uforpligtende

CBRE Teknisk servicepartner Automationstjek. Tjekket giver dig overblik over dine muligheder

Et samarbejde med CBRE Teknisk servicepartner Automation sikrer:

Øget oppetid og kvalitetskontrol

 

Højere leveringssikkerhed, taktfrekvens og kapacitetsudnyttelse

 

Hurtigere omstilling

 

Reduktion af vedligeholdelsesomkostninger, behov for operatørressourcer og energiforbrug

 

Mindre personafhængighed og lagerbinding

 

Korrekt dokumentation til myndighederne

 

Forbedret grundlag for nyinvestering