onsdag den 21. oktober 2020

Før 1. juni 2021 hed CBRE Teknisk servicepartner, CBRE Intego

 

Superwood, der gennemimprægnerer træ uden brug af tungmetaller og opløsningsmidler, stod overfor, om de skulle ansatte en tekniker mere i produktionen, eller om de skulle hyre en ekstern. Valget faldt på sidstnævnte, og det ser driftschef Benny Petersen store fordele ved.

 

Fleksibilitet og kompetenceløft. Det er to nøgleord for Benny Petersen, driftschef hos Superwood, når det drejer sig om, hvorfor han samarbejder med CBRE Integos teknikere fremfor at udvide sit team.

 

”Hverdagsopgaverne kan nemt stjæle fokus fra de tekniske udfordringer, når du arbejder her fast. Men ved at samarbejde med en ekstern partner bliver opgaverne prioriteret og løst. Samtidig har vi adgang til lige præcis de kompetencer, vi har brug for, når behovet opstår grundet CBRE Integos størrelse, kompetencebredde og ikke mindst kendskab til vores industri,” siger Benny Petersen.

 

Som uddannet maskinmester kan han selv løse de akutte ting, som opstår. Men som driftschef er det ikke hans fokusområde. Samarbejdet med CBRE Intego frigiver derfor tid til, at han kan fokusere på planlægning og ledelse ligeså vel som, at CBRE Intego kan træde til, hvis han har ferie eller er på kursus.

 

Det handler om at finde det rigtige match

Siden november 2019 har CBRE Intego hjulpet med alt lige fra den daglige drift, optimering, fejlfinding og reparationer hos Superwood. I perioder har CBRE Intego to-tre teknikere hos Superwood. Men ofte er det bare en tekniker en-to dage om ugen, som er tilknyttet. Det kommer an på behovet.

 

”Når vi indgår et samarbejde, så lægger vi altid vægt på at finde den rigtige mand til opgaven. Derfor er det også primært vores tekniker, Gunnar Knudsen, der er tilknyttet produktionen, fordi han både har kompetencer inden for el og mekanik samt kendskab til træindustrien,” siger Daniel Dürr Dullweber, teknisk serviceleder hos CBRE Intego, der også samarbejder med Troldtekt.

 

CBRE Integos kompetencebredde sikrer, at Superwood har en samarbejdspartner, som de kan vokse med. Så hvis de får brug for nye kompetencer – eller ekstra teknikere – så har CBRE Intego det.

 

Hos Superwood får træet overfladebehandling i et imprægneringsanlæg, som er verdens eneste anlæg til den miljøvenlige og patenterede teknologi. Et sådant anlæg kræver specialviden – og den har både Superwood og CBRE Integos teknikere. Samarbejdet er fortsat i opstartsfasen, hvor de jævnlige statusmøder sikrer en optimal service, valg af kompetencer og opgaver. På nuværende tidspunkt er der dialog om flere styringsmæssige opgaver samt udførelse af lovpligtige eftersyn.