22.09.22

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til tre nye kollegaer og tilbyde to kollegaer karriereudvikling inden for vores specialer Kædebutikker og E-mobility. De vil hver og en bidrage positivt til vores fortsatte udvikling og vækst med deres kompetencer og mangeårige erfaring inden for branchen.

 

Peter Bach-Fisker er ansat som CFO. Peter kommer senest fra en stilling som CFO hos Strøm Hansen, og inden da arbejdede han som Finance Manager hos RTX A/S. Derudover har han en række controllerstillinger bag sig fra forskellige brancher. Derfor har Peter en solid finansiel erfaring og et bredt kendskab til opgaverne i en økonomiafdeling med fokus på både den daglige drift og strategiske planlægning. Peter er uddannet Cand.merc. i Økonomistyring og Regnskab fra Handelshøjskolen i Aarhus. Peter har ansættelsessted i Aalborg.

 

Dennis Kjærsgaard Skoglund er ansat som serviceleder hos vores el-tekniske afdeling i Greve. Dennis har en baggrund som elektriker og el-installatør. Han har en bred erfaring inden for el-branchen både som selvstændig og de seneste år som serviceleder hos Kemp & Lauritzen og Hoffmann.

 

Henrik Bjerremand Jacobsen er ansat som projektleder hos vores afdeling med speciale i Kraftværker i Randers. Henrik har tidligere arbejdet som el-beregner og projektleder hos Kemp & Lauritzen, og han har i en årrække haft sin egen el-tekniske virksomhed, BJ Consulting Service. Han har en baggrund som elektriker.

Peter Bartholdt Bach-Fisker

CFO / Ledelse

Dennis Kjærsgaard Skoglund

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Karriereudvikling hos CBRE Intego

Vi vægter karriereudvikling højt. Derfor er vi glade for, at Kjeld og Morten bliver hos os i nye stillinger:

 

Kjeld Thomas Fogh Thomsen er ansat som projektleder hos vores afdeling med speciale i kædebutikker. Kjeld har været ansat i virksomheden siden 2007, hvor han startede som voksenlærling, og efter endt læretid blev han ansat som elektriker i afdelingen. Kædebutikker er en landsdækkende projektafdeling med fokus på nybyg, renovering og service af detailbranchen. Kjeld får ansættelsessted i Hedensted.

 

Morten Agerbo er ansat som projektleder hos vores afdeling inden for E-mobility. Morten kommer senest fra en stilling som teknisk serviceleder hos vores el-tekniske afdeling i Herning. Morten har fortsat ansættelsessted i Herning, men han skal fremover arbejde med infrastruktur til el-biler som en del af CBRE Integos landsdækkende afdeling inden for E-mobility. Morten er uddannet elektriker og el-installatør.

Kjeld Thomas Fogh Thomsen

Projektleder / Kædebutikker

Morten Agerbo

Projektleder / E-Mobility