30.01.23

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til fem nye kollegaer samt sikre to kollegaer karriereudvikling. De vil alle bidrage positivt til vores fortsatte udvikling og vækst med deres kompetencer og erfaring i branchen.

CBRE Intego opretter ny afdeling med fokus på grøn omstilling

David Collard er ansat som afdelingschef for vores landsdækkende forretningsområde Energi infrastruktur. Afdelingens fokusområde er at bidrage til omstillingen fra fossilt energi til bæredygtig energiformer. Den nye afdeling dækker fire hovedområder: Energiproduktion, energidistribution, projekter samt mellemspændingsservice. Afdelingens kompetencer spænder derfor bredt og baserer sig på vores mangeårige erfaring indenfor bl.a. kraftværksservice.

David har en baggrund som elektriker og el-installatør, hvor han igennem sin karriere har beskæftiget sig med projekter inden for elforsyning og vedvarende energi. De seneste knap syv år har han været ansat hos Siemens Gamesa Renevable Energy med fokus på projekter inden for højspænding – først som højspændings specialist ingeniør og sidenhen som Operational manager med fokus på driftsledelse, udvikling, kvalitet og sikkerhed

David får ansvaret for vores nuværende team med 30 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med kraftværksservice og tæller både en key account manager, projektledere og teknikere.

David Collard

Afdelingschef / Energi infrastruktur

Vi styrker vores team med fire nye serviceledere

Benjamin Christensen er ansat som serviceleder hos vores Integos el-tekniske afdeling i Odense. Benjamin kommer senest fra en stilling som serviceleder hos Kemp & Lauritzen og har en baggrund som elektriker, el-installatør og underviser. Benjamins primære fokusområder bliver at udbygge samarbejdet med vores eksisterende kunder samt at udbygge og fremtidssikre ladeinfrastrukturen.


I Kolding byder vi velkommen til tre nye el-tekniske serviceledere: 

 

  • Jari Hattens stiftede allerede i 2017 bekendtskab med virksomheden, da han var ansat som elektrikerlærling og efterfølgende elektriker frem mod marts 2021. Jari kommer senest fra en stilling som automationstekniker hos TRESU i Kolding med fokus på projektledelse. Jaris primære fokusområder bliver den daglige drift, herunder service af kunder, udvikle medarbejdere og opsøgende salg.

  • Martin Thor Christensen kommer senest fra en stilling som projektingeniør hos Pro-Automatic. Han har en baggrund som elektriker og er efterfølgende uddannet maskinmester. Derfor har Martin en bred teknisk indsigt. Martins primære fokusområder bliver at videreudvikle på nuværende kunder.

  • Bo Tarp Gajhede startede i august 2016 som elektriker hos os, hvor han det seneste år har arbejdet som teknisk serviceleder. Derfor er han nu klar til næste skridt som serviceleder med ansvar for bl.a. e-mobility, lovpligtige eftersyn, erhverv og brand.

Benjamin Udengaard Christensen

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Jari Hattens

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Martin Thor Christensen

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Bo Tarp Gajhede

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Nye navne inden for Telecom og Kædebutikker

Jakob Vesterløkke er ansat som projektleder hos vores afdeling med speciale indenfor kædebutikker med ansættelsessted i Odense. Kædebutikker er en landsdækkende projektafdeling med fokus på nybyg, renovering og service af detailbranchen. Jakob har de seneste 22 år arbejdet som overmontør og partner hos Jacob Jensen EL.

 

Ralf Bo Jensen er ansat som projektleder hos vores afdeling, som er specialiseret indenfor Telecom løsninger. Afdelingen etablerer, udbygger, servicerer og vedligeholder teleløsninger og samarbejder med de største danske mobiloperatører. Ralf har de seneste 14 år været ansat hos CBRE Integos Telecom afdeling i Aalborg som henholdsvis elektriker og det seneste år som teknisk projektleder. Ralf har fortsat ansættelsessted i Aalborg.

Jakob Vesterløkke

Projektleder / Kædebutikker

Ralf Bo Jensen

Projektleder / Telecom