Logo og presse

Vi sætter en ære i at have en åben og tilgængelig kommunikation med vores omverden. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vores mål med kommunikation er, at samarbejdspartnere, interessenter og pressen altid har et troværdigt indtryk af vores virksomhed og aktiviteter. Derfor er du også velkommen til at gøre brug af vores nyheder, foldere, billeder, logoer og referencer – så længe du husker at gøre brug af korrekt kildeangivelse i den videre formidling.

Logo

 

CBRE logoet fås i henholdsvis grøn og hvid og skal altid fremgå i sammenhold med vores dybe grønne logofarve, der er udvalgt for sit sofistikerede og professionelle udtryk. 

 

Download logo:

 

CBRE green.EPS (300dpi - vektor)

CBRE green.PNG

CBRE.JPG

Logo space

 

For at maksimere logoets synlige effekt bør der være så luftafstand omkring logoet svarende til højden på selve logoet. Se illustration på billedet her.

Kontakt os

 

Ved behov for andet materiale, eller andre filtyper/størrelser, kontakt os på marketing@intego.dk

 

Har du som medierepræsentant pressespørgsmål omkring CBRE Teknisk servicepartner eller spørgsmål vedrørende vores løsninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 99 36 40 00, hvor du kan aftale tid til et interview.

 

 

Al pressekontakt varetages af:


Michael Rusborg, direktør

CBRE Teknisk servicepartner