Logo og presse

Vi sætter en ære i at have en åben og tilgængelig kommunikation med vores omverden. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vores mål med kommunikation er, at samarbejdspartnere, interessenter og pressen altid har et troværdigt indtryk af vores virksomhed og aktiviteter. Derfor er du også velkommen til at gøre brug af vores nyheder, foldere, billeder, logoer og referencer – så længe du husker at gøre brug af korrekt kildeangivelse i den videre formidling.

Logo

 

CBRE logoet fås i henholdsvis grøn og hvid og skal altid fremgå i sammenhold med vores dybe grønne logofarve, der er udvalgt for sit sofistikerede og professionelle udtryk. 

 

Download logo:

 

CBRE green.EPS (300dpi - vektor)

CBRE green.PNG

CBRE.JPG

Logo space

 

For at maksimere logoets synlige effekt bør der være så luftafstand omkring logoet svarende til højden på selve logoet. Se illustration på billedet her.

Teknisk servicepartner

 

CBRE Teknisk servicepartner skrives altid med stort T. "Teknisk servicepartner" skrives med skrifttypen "Financier Display", eksempelvis på vores bildøre. Rent grafisk skal "Teknisk servicepartner" altid stå alene, da det ikke visuelt må synliggøres på en måde, så det ligner at det er en del af CBRE-logoet.

 


 

Farve og skrifttype

 

CBRE logoet fås i henholdsvis grøn og hvid og skal altid fremgå i sammenhold med vores dybe grønne logofarve, der er udvalgt for sit sofistikerede og professionelle udtryk. Navnet CBRE Teknisk servicepartner anvendes i enhver form for tale og på skrift, hvor vores virksomhed omtales.

 

CBRE Colours

 

Vores primære farve kaldes "CBRE Green". Hvis der skal laves trykt materiale skal farvekoden CMYK benyttes (90/46/80/55). 

 

CBRE Colours.PNG

CBRE Fonts

 

Vores primære skrifttype er "Financier Display", som bruges ved alle overskrifter. Overskrifter skal altid sidestilles til enten højre, eller venstre (aldrig centreret). Financier Display må aldrig benyttes til at skrive med kapitaler. Kun det første bogstav skrives med stort.  

 

Til al anden tekst og underoverskrifter benyttes vores skrifttype "Calibre Regular". Denne skrifttype må gerne skrives med kapitaler. Ved behov for at fremhæve tekst benyttes "Calibre Semibold".

 

CBRE fonts.ZIP

Kontakt os

 

Ved behov for andet materiale, eller andre filtyper/størrelser, kontakt os på marketing@intego.dk

 

Har du som medierepræsentant pressespørgsmål omkring CBRE Teknisk servicepartner eller spørgsmål vedrørende vores løsninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 99 36 40 00, hvor du kan aftale tid til et interview.

 

 

Al pressekontakt varetages af:


Michael Rusborg, direktør

CBRE Teknisk servicepartner