11. november 2019

Fredag den 13. september genåbnede JYSK deres butik på Marsvej i Randers Syd efter at have udvidet med XL koncept og outlet. Butikken er dermed Danmarks største JYSK med sine 1.700 m2. Et overraskende element i genåbningen har været den nye belysnings positive indvirken på omsætningen.

 

Butikschef i JYSK Randers, Mette Borst Sørensen kan tydeligt mærke forskel på interessen for butikken efter genåbningen og har store forventninger til kundeantal og omsætning:

 

”Jeg har en forventning om, at vi skal i top 10 på omsætning” fortæller Mette og forklarer, at hun er overbevist om, at en af årsagerne til den øgede omsætning, som allerede kan mærkes nu, er den nye belysning:

 

”Vi har fået skabt meget mere atmosfære med den nye belysning og vi sælger lamper og møbler som aldrig før,” fortæller Mette begejstret.

 

Mette og personalet har fået meget positiv feedback fra kunderne, som finder de forskellige miljøer i butikken, skabt med belysning og møblering, hyggelige, pæne og inspirerende. Samtidig har medarbejderne fået nemmere ved vareplaceringen i det hele taget, da lyskeglen fra de forskellige spots automatisk viser, hvor det er fordelagtigt er sætte en vare i fokus.

 

Fast tilknyttede montører er nøglen til et godt samarbejde

CBRE Intego har de seneste fem år været fast tilknyttet el-teknisk leverandør til JYSK på Fyn og i Jylland. Derfor er de tilkoblede montører til JYSK i Randers velkendte ansigter i butikken, hvilket ifølge Henrik Fisker, Store Concept Manager i JYSK Danmark, er en af årsagerne til det positive samarbejde:

 

”Vores gode samarbejde bygger blandt andet på de fast tilknyttede montører fra CBRE Intego, som efterhånden kender JYSK rigtig godt og dermed arbejder hurtigt og effektivt.”

 

Under arbejdet med udvidelsen kunne medarbejderne i JYSK også mærke, at CBRE Intego medarbejderne arbejdede hjemmevant, da der i forbindelse med udvidelsen også blev foretaget en renovering af den eksisterende butik i åbningstiden:

 

”CBRE Intego medarbejderne var meget bevidste om ikke at gå i vejen for hverken medarbejdere eller kunder,” fortæller Mette og fortsætter: ”Der er samtidig foregået et tydeligt og velfungerende samarbejde med de andre håndværkere, hvor jeg har oplevet CBRE Intego medarbejderne som nogle af dem, der har gået forrest med denne positive indstilling.”

 

Flere kompetencer i spil

I forbindelse med udvidelsen stod CBRE Intego for at lave alle el-tekniske løsninger, mekanisk ventilationsanlæg og automatisk brandventilation i den eksisterende butik samt den nye afdeling. De succesfulde lyskilder er skiftet til skinnebelysning, globale skinner med spots som gør det nemt at justere belysningen til forskellige behov.