Vi har fokus på dig og din udvikling

Vi lever af at have dygtige kolleger parat til at give den bedst mulige service. Derfor prioriterer vi kurser og efteruddannelse, så vores rådgivning altid er helt skarp. Hvis du har lyst til et karriereskift, så udvikler vi vores egne talenter i hele landet – både specialister og ledere.

Vi ved, at vores medarbejdere er vores største aktiv. Derfor er det vigtigt for os, at du som ansat i CBRE Teknisk servicepartner trives med dit arbejde, dine opgaver og dine kollegaer. Med andre ord: Vi ved, at vi kommer længst med glade medarbejdere. Hos os er du derfor selv med til at tilrettelægge din arbejdsdag og dine opgaver, så det hænger bedst muligt sammen for dig – og så du arbejder med noget, du synes er spændende.

Fra elektromekaniker til serviceleder

 

”Lederrollen har altid faldet mig naturligt – men det er stadig rart at få lov til at teste sine kompetencer af som formand inden, man tager springet til at blive serviceleder. Jeg har altid selv kunnet styre min hverdag, lave kundeaftaler, og der er ikke nogen ovenfra, som dikterer, hvad jeg skal. Det er en stor frihed."

 

– Carsten Johannsen, serviceleder

Bliv en del af et stærkt hold

Hos CBRE Teknisk servicepartner er vi ikke i tvivl om, at vi har branchens bedste medarbejdere – og det anerkender vi med attraktive ansættelsesvilkår. Vi garanterer løbende faglig udvikling med sidemandsoplæring, kurser og efteruddannelse. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores mange fagområder, ligesom vi i samarbejde kan tilrettelægge en individuel vej mod dine karrieredrømme.

 

Vi tilbyder vores medarbejdere pensions- og forsikringsordning, fleksible arbejdstider, sundhedssikring og andre personalegoder. Som vores nye kollega bliver du en del af et stærkt hold, hvor værdier som frihed, samarbejde og ansvar vægtes højt.

Fra jobtræning til fastansættelse

 

”For mig har det været det helt rigtige match. Jeg har fået lov til at tage opstarten i mit eget tempo. Under hele forløbet har jeg haft én kontaktperson hos CBRE Teknisk servicepartner, som har hjulpet mig med at finde den rigtige balancegang mellem, hvor meget jeg kan overskue. I starten havde jeg svært ved at møde nye mennesker. Derfor arbejdede jeg fast med to elektrikere på et projekt, som hjalp mig i gang. Det gjorde, at jeg følte, der blev taget hånd om mig og vist hensyn."

 

– Rasmus Jørgensen, elektriker

Vil du vide mere om hverdagen hos CBRE Teknisk servicepartner?