El-teknisk installation og service

Vi tilbyder alle former for el-tekniske løsninger til industri, infrastruktur og erhverv, herunder procesanlæg, maskin- og bygningsinstallation, kommunikationsløsninger samt lovpligtige eftersyn. Uanset om det er service, vedligehold eller rådgivning er resultatet værdiskabende effektivisering af din virksomheds produktion.

Få en partner, der kender din branche

Der er forskel på brancher og virksomheder. Derfor er branchekendskab afgørende for

CBRE Teknisk servicepartner. Hos os bliver du serviceret af fagfolk, der kender anlæggene og udfordringerne i netop din branche, og vores ISO 9001 certificering er din garanti for effektive og holdbare løsninger. Vi har det bedst med langvarige og tætte partnerskaber; den slags er de bedste i længden.

 

For os er rådgivning en naturlig del af arbejdet. Sammen kortlægger vi behov og muligheder; så du er sikret et solidt beslutningsgrundlag. Heri indgår naturligvis erfaring fra tidligere udførte projekter og prioritering af kurser og efteruddannelse, med fokus på både produktivitet og driftssikkerhed, så du er sikret et solidt beslutningsgrundlag. 

 

Vi tager styringen fra start til slut

Vores erfarne og kompetente projektledere sikrer, at dit projekt forløber planmæssigt fra start til slut. Sammen kortlægger vi behov og muligheder, så du er sikret et solidt beslutningsgrundlag. Herefter hjælper vi dig trygt igennem alle projektets faser fra rådgivning og design til projektledelse, installation, idriftsætning og dokumentation, samt efterfølgende service og vedligehold. Vi bruger naturligvis erfaring fra tidligere udførte projekter, og prioriterer kurser og efteruddannelse. Og vi varetager også gerne koordinering mellem projektets øvrige aktører, så du kun har én kontaktperson.

Dit udbytte af samarbejdet

Optimering

Vi sikrer, at din produktion kører optimalt, og spotter løbende muligheder for at øge oppetid, hastighed og kvalitet. Vi sørger for, at dit anlæg bliver vedligeholdt i tide, så nedbrud og produktionsstop reduceres.

 

Service 24/7

Du har altid adgang til vores kompetencer og know-how indenfor både el-teknik, mekanik og automation. Du kan løbende op- eller nedjustere dit mandskabsbehov, og sammen udarbejder vi en beredskabsplan for responstid.

 

Ekspertise

Vores landsdækkende set-up og mangeårige erfaring med drift, service, vedligehold og optimering sikrer, at du altid har adgang til den ekspertise, der kræves for at holde produktionen i gang.

Cases

Vil du vide mere om, hvordan Intego har løst el-tekniske opgaver hos nogle af vores kunder, og hvordan de oplever os, så se mere her:

Med os behøver du kun ét nummer

CBRE Teknisk servicepartner har afdelinger i hele landet og vi er altid klar til at yde den bedst mulige service. +45 99 36 40 00