Elektromekanik

Vi har elektromekaniske værksteder fordelt over hele landet, hvor vi servicerer alle fabrikater inden for motorer, gear og pumper. Vores montører, elektromekanikere, maskinarbejdere og smede har mangeårig erfaring med udvikling og servicering af energieffektive elektromotorer, gear, frekvensomformere, incodere, servodrev og koblinger til industrivirksomheder. Vi kan også reparere, validere og kalibrere svejseværker.

Reparation af motorer med leveringssikkerhed

Uanset om det er en lav- og højspændingsmotor, elektromotor, servomotor eller gearmotor, kan vi servicere den. Vores partnerskab med Siemens betyder, at vi også kan reparere Siemens servomotorer, standardmotorer, gear, servodrev mv.

 

Vi har et lager af motorer samt aftaler med en række motorleverandører, så du er sikret hurtig levering i hele landet. Vores motorer er teknisk dokumenterede og har branchens bedste kravspecifikation. Derfor er de driftssikre og energieffektive. Vi tilbyder motorerne til konkurrencedygtige priser.

Sådan forbedrer du anlæggets oppetid

I samarbejde med dig skræddersyer vi en serviceaftale med udgangspunkt i din virksomheds behov for eftersyn og vedligehold af produktionsanlægget. Regelmæssige eftersyn og vedligehold forbedrer nemlig anlæggets drift og oppetid samtidig med, det forlænger komponenternes levetid og sikrer høj effektivitet.

 

Serviceaftalen giver dig samtidig adgang til vores webbaserede kundeportal, hvor du altid har let adgang til overblik over din virksomheds vedligehold og eftersyn, herunder dokumentation og forfaldne eftersyn.

Vi tilbyder:

  • Elektrotekniske ydelser i forbindelse med bl.a. drift, eftersyn, reparation, renovering og forebyggende vedligehold af maskiner, motorer, gear, pumper, produktionsanlæg, kraner mv.

 

  • Certificering, klassificering og omvikling af el-motorer.

  • Fejlfinding og diagnosticering, herunder laseropretning af koblinger og remskiver, så du undgår defekte lejer og hurtig beskadigelse af tandrammen.

  • Et landsdækkende set-up med døgnservice og mobile værksteder, så du altid er sikret hurtig udbedring af fejl og minimering af omkostningerne i tilfælde af nedbrud.