Forebyggende vedligehold

I en travl hverdag, kan vedligeholdskontoen løbe løbsk. Vi hjælper dig med at finde det rette vedligeholdsniveau og udarbejder en vedligeholdsstrategi, så du gennemfører vedligehold med øje for, at de samlede omkostninger minimeres, og du optimerer dine processer.

En vedligeholdsstrategi optimerer udnyttelsen af dit produktionsudstyr. Løbende vedligehold og eftersyn er nemlig den bedste forsikring mod nedbrud. Samtidig forlænger det levetiden af anlæggets enheder betragteligt. Derfor er investeringen i forebyggende vedligehold typisk begrænset - og tilbagebetalingstiden er kort.

 

Vedligehold med øje for omkostningsreducering

Reparationer og nedetid er en stor omkostning for alle virksomheder – og udfordringen er at sikre den rette balance mellem forebyggende vedligehold og reparationer. Vi står klar til at rådgive dig om, hvordan du bruger din økonomi bedst muligt, så du gennemfører vedligehold med øje for optimering og minimering af de samlede omkostninger.

 

Kort sagt, vi hjælper dig med at finde det rette vedligeholdsniveau, som optimerer dit anlægs oppetid.

Sæt system i din vedligehold

 

I en produktionsvirksomhed er ikke to dage ens. Derfor har vi udviklet en brugervenlig vedligeholds app, som kan systematisere dine vedligeholdsopgaver og sikre optimal planlægning samt udnyttelse af medarbejdernes ressourcer:

Få en vedligeholdsplan, som minimerer driftsstop

 

I samarbejde med dig, skræddersyer vi en vedligeholdsplan, som minimerer dine driftsstop og sikrer dig overblik over dine vedligeholdsomkostninger. Vedligeholdsplanen beskriver, hvad der skal efterses – og hvornår. I vores kundeportal har du let adgang til overblik over planlagt vedligehold. Derfor undgår du selv at holde styr på kommende eftersyn og arkivere dokumentation. Al information er nemlig samlet ét sted.

 

Vores kompetencemæssige bredde sikrer dig en kompetent samarbejdspartner ved både vedligehold, eftersyn og reparation af dit produktionsanlæg, driftsassistance ved fejl og nedbrud samt energioptimering i kraft af vores forbrugsmålings app.

Forebyg nedbrud med vibrationsmålinger

Den mest pålidelige metode til at undersøge anlæggets tilstand er vibrationsmåling. Via målingerne får du nemlig hurtigt indblik i, om dine bånd, lejer eller gear er slidte, hvorvidt motoren er fastspændt, om smøringen er tilstrækkelig, og hvorvidt komponenterne er i balance. Det er en enkel og omkostningseffektiv løsning, som giver dig det bedst mulige beslutningsgrundlag for planlagt vedligehold.

 

Vores certificerede vibrationsmontører har mangeårige erfaring med at forudsige nedbrud, så du undgår dyre produktionsstop og får et driftssikkert anlæg. CBRE Integos software giver dig et samlet overblik over din produktions tilstand via en enkel visualisering af vibrationsniveauet. Ved opkobling til CBRE Integos server, kan vi overvåge din produktion for mulige fejl døgnet rundt.

Mekanisk service 24-7 i hele landet

Du har altid adgang til det team og den know-how, du har brug for. Vi sikrer, at din produktion kører optimalt, og vi spotter løbende optimeringsmuligheder, som kan øge din produktions oppetid, hastighed eller kvalitet.