Pneumatik og hydraulikservice

Med CBRE Teknisk servicepartner får du en kvalificeret og erfaren partner, der sikrer optimal drift og hjælper dig i mål med optimering af oppetiden på dine pneumatik- og hydrauliksystemer. Vi tilbyder reparation, eftersyn, vedligehold og energioptimering af pneumatiske og hydrauliske anlæg.

Når vi udfører service og eftersyn leverer vi altid dokumentation i vores kundeportal. Derfor har din virksomhed altid opdateret dokumentation, som er let tilgængelig.

 

Partnerskaber sikrer dig optimal service

På hydraulik-området har vi indgået et partnerskab med Lemvigh-Müller og Bosch Rexroth, og inden for pneumatik samarbejder vi med trykluftsproducenten SMC Pneumatik A/S. Derfor kan vi trække på vores partneres ekspertise. For dig som kunde betyder det, at vi via kontinuerlig service og vedligehold kan sikre, at du opnår optimal oppetid på dine anlæg – også hvis det er et stort og komplekst anlæg.

Sådan opnår du en energibesparelse

Hvis der er utætheder i din virksomheds pneumatiske anlæg, kan det blive dyrt. Derfor tilbyder vi et grundigt eftersyn af dit luftanlæg, hvorefter vi reparerer utætheder. Du får en rapport med al dokumentation samt en udregning af, hvilke energibesparelser du har opnået som følge af vores arbejde.