IT-infrastruktur

IT-infrastrukturen er hjertet i de fleste virksomheder – og når uheldet er ude, og der sker et nedbrud, kan det have alvorlige konsekvenser for de interne og eksterne processer. Men med CBRE Teknisk servicepartner som partner, kan du både sikre og samtidig optimere din virksomheds IT-infrastruktur.

IT-infrastruktur er fundamentet for, at din virksomheds IT-løsninger fungerer optimalt. Hos CBRE Teknisk servicepartner har vi specialiseret os i at etablere en kosteffektiv og skalerbar IT-infrastruktur, der sikrer, at din virksomhed har et solidt LAN- og WAN-netværk installeret. Det er din garanti for bedre oppetid, drift og sikkerhed på dit netværk.

Du får en komplet fremtidssikret løsning

Teknologien udvikler sig hurtigt, og hvis dit netværk skaber flaskehalse, hjælper vi dig med at genskabe en hurtig og fleksibel IT-infrastruktur. Vi etablerer netværk både med fiber- og pds-kabling, og vores mangeårige erfaring med etablering af både LAN, WAN og WiFi sikrer dig en skræddersyet løsning, der er klar til brug for dine medarbejdere.

 

Et landsdækkende service set-up

Ved at lade os etablere din virksomheds IT-infrastruktur får du en samlet løsning fra én leverandør. Vi sørger for projektering, etablering, test samt den efterfølgende service. Nedetid kan betyde tabt produktion eller tabte ordrer, og vi tilbyder derfor døgnservice i et landsdækkende set-up, så vi hurtigt kan genetablere driften, hvis der opstår fejl i netværket. Det er derfor din sikkerhed for, at dine medarbejdere oplever hurtig fejlretning og et stabilt netværk.

Dit udbytte

  • Fremtidssikker IT-infrastruktur.

  • Nedsat risiko for fejl og nedbrud.

  • Hurtig fejlretning og stabilt netværk. 

  • Én partner til både rådgivning, levering, installation, support og vedligehold.