Få et stærkt trådløst netværk med Wi-Fi

Brugerne vil have adgang til nettet, uanset hvor de befinder sig – det gælder virksomheder i alle størrelser, offentlige institutioner, hoteller, skoler, storcentre og industri. Vores Wi-Fi-løsning sikrer dig et robust og skalerbart netværk, som har den nødvendige kapacitet til at dække din virksomheds aktuelle brugerbehov - uanset om det er en indendørs eller udendørs løsning.

Vi sikrer dig et netværk af høj kvalitet og solid dækning – uanset om du ønsker en forbedring af jeres eksisterende løsning, eller om vi skal udarbejde en ny løsning. Med os som samarbejdspartner er du ikke begrænset til en enkelt udbyder. Vi har nemlig et indgående kendskab til de danske mobiloperatører, så du sikret stærk dækning uanset udbyder.

Når løsningen er installeret, foretager vi naturligvis test, dækningsmåling, dokumentation og tilpasning – det er din sikkerhed for, at løsningen fungerer optimalt og er tilpasset din bygnings størrelse og antal brugere.

 

Undgå nedbrud med en serviceaftale

Er uheldet ude, tilbyder vi også fejlretning døgnet rundt via vores landsdækkende set-up. Efter dine ønsker definerer vi en serviceaftale, som sikrer dig – og bygningens brugere – en hurtig og effektiv fejlretning samt løbende vedligeholdelse. Et stærkt Wi-Fi er nemlig afgørende for din virksomheds digitale arbejdsflow, så det ikke medfører manglende effektivitet og motivation blandt dine brugere.

Vi tilbyder en totalpakke inkl. DAS-anlæg

 

DAS – forkortelse for Distributed Antenna System – er et indendørs antenneanlæg, som forstærker mobiloperatørernes signal og distribuerer det ud i bygningen. Derfor supplerer et Wi-Fi-netværk og DAS-anlæg hinanden rigtigt godt og sikrer en optimal dækning - og ikke mindst kapacitet til alle bygningens brugere og trådløse enheder.

 

Læs mere om fordelene ved et DAS-anlæg:

 

DAS-anlæg

Derfor har du dårlig dækning

Selv små justeringer kan skabe en markant forbedring af din hastighed. Vi står klar til at rådgive dig om, hvordan du kan optimere dit netværk, hvor der især er fire ting, som er afgørende for din hastighed:

 

  1. Alderen på din Wi-Fi kan betyde, du ikke får det optimale ud af jeres netværk.

  2. Hvis placeringen af dine Wi-Fi-baser er opsat tilfældigt eller forkert i forhold til hinanden, kan de ødelægge din hastighed.

  3. En objektiv dækningsmåling, som kortlægger dækningen både i og omkring din virksomhed eller byggeri.

  4. Et gennemtænkt Wi-Fi design, så du undgår, at din investering er spildt.