17.08.21

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til to nye kollegaer i vores københavnske afdeling. De vil begge bidrage positivt til CBRE Integos fortsatte udvikling og vækst.

 

Benjamin Jack Thorlacius er ansat som projektleder hos CBRE Integos el-tekniske afdeling i København. Benjamin er uddannet glarmester, og kommer senest fra en stilling som projektleder hos Melsted Fiber med fokus på den tekniske del af fiberudrulning til private samt erhvervskunder. Tidligere har Benjamin været selvstændig som tekniker med firmaet BT Fibernet.

 

Klavs Libolt er ansat som projektleder hos CBRE Integos Telecom afdeling i København. Klavs er uddannet elektriker og har en grundlæggende projektlederuddannelse. Klavs har i 21 år beskæftiget sig med mobilinfrastruktur, hvor han senest kommer fra en stilling som projektleder hos Cibicom Services A/S med fokus på mobilsektoren og herunder indendørsløsninger. Tidligere har Klavs arbejdet som både elektriker og tekniker.

Hold dig opdateret på vores nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste kundecases, nyheder omkring Intego, indblik i nye tendenser og meget mere direkte i din indbakke.

 

Tilmeld nyhedsbrev