01.06.21

CBRE meddeler i dag, at aftalen med ejerne af Intego A/S med henblik på opkøb af deres virksomhed er endeligt godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og træder i kraft per d.d.

 

Med opkøbet af Intego A/S byder CBRE velkommen til 850 nye medarbejder, og arbejdet med at forene de to virksomheder begynder. Det er planen at bevare Integos nuværende forretningsstruktur, der gør det muligt for CBRE at levere bæredygtige, tekniske ydelser til danske virksomheder via et landsdækkende netværk af teknikere. Det er ambitionen at tilbyde helhedsorienterede, konkurrencedygtige og fremtidssikrede tekniske løsninger til endnu flere danske kunder og dermed blive ved med at være i stand til at tiltrække og fastholde de fagligt dygtige og professionelle medarbejdere, der danner grundlaget for leverancerne. Der vil desuden være stort fokus på videreuddannelse og kompetenceudvikling af medarbejderne.

Intego blev stiftet i 2007 med en målsætning om at skabe en landsdækkende servicevirksomhed baseret på lange og tætte samarbejdsrelationer med kunderne, kompetente og engagerede medarbejdere og fokus på værdiskabelse hos kunderne. Med udgangspunkt i dette er Intego A/S blevet en af Danmarks foretrukne tekniske servicepartnere med flere end 850 medarbejdere med kompetencer inden for el-teknik, mekanik og automation. Kompetencebredden dækker således alle de tekniske fag og har siden stiftelsen gennemgået en målrettet udvikling.

 

CBRE er verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder facilities management og strategisk ejendomsrådgivning. Omdrejningspunktet er at hjælpe lokale og globale virksomheder, der ønsker at effektivisere ejendomsporteføljen for at kunne holde fokus på kerneforretningen. CBRE tilbyder strategisk rådgivning med det formål at udvikle arbejdspladsen eller ejendommen og opnå besparelser på vegne af kunderne ved at strømline ejendomsporteføljer på tværs af geografi og bygningstyper. Der er et helt særligt fokus på energioptimering af ejendomme og på at bidrage til FN’s verdensmål både på egne og på kundernes vegne. CBRE dækker alle aspekter af virksomheders ejendomsbehov lige fra køb og salg til udlejning, service, vedligehold og administration af store og komplekse bygninger eller netop optimering af energiforbrug og grønne løsninger.

 

For yderligere information kontakt venligst

Michael Rusborg
Administrerende Direktør, Denmark
CBRE | Global Workplace Solutions
Tlf.: +45 21 67 64 50
E-mail: michael.rusborg@cbre.com

 

Jens Frost Mikkelsen
Administrerende Direktør, Danmark
Intego A/S
Tlf.: 99 36 40 00
E-mail: JFM@intego.dk

 

Om CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), en ’Fortune 500’ og ’S&P 500’-virksomhed med hovedsæde i Los Angeles, er verdens største kommercielle ejendoms- og investeringsselskab (baseret på tal fra 2020). Selskabet har mere end 100.000 medarbejdere (datterselskaber undtaget) og servicerer ejendomsbesiddere, investorer og lejere i mere end 500 kontorer (datterselskaber undtaget) i hele verden. Besøg den danske hjemmeside på www.cbre.dk

 

Om CBRE GWS

CBRE GWS er verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder facilities management og strategisk ejendomsrådgivning. Vi hjælper både lokale og globale virksomheder, der ønsker at effektivisere ejendomsporteføljen og fokusere på kerneforretningen. CBRE GWS tilbyder strategisk rådgivning med det formål at udvikle arbejdspladsen eller ejendommen og opnå besparelser for virksomhedens kunder ved at strømline ejendomsporteføljer på tværs af geografi og bygningstyper. Læs mere her: www.cbre.dk/gws