06.12.21

Mød Daniel Dürr Dullweber, serviceleder hos CBRE Intego. Daniel har sin daglige gang i vores Installation & Service afdeling i Midtjylland, hvor han blandt andet arbejder med den daglige drift, industrikunder og el-termografering.

Daniel startede sin rejse i CBRE Intego for snart 15 år siden. Tilbage i 2007 startede han nemlig i lære som elektriker hos SysTek-Skræddergaard El og Automation, der i 2013 blev opkøbt af Intego, som for nylig blev til CBRE Intego. Daniel er uddannet elektriker og el-termograf, og har sidenhen taget servicelederuddannelsen som led i sin karriereudvikling.

Knap 15 år er gået siden den spæde start og Daniel har absolut ikke ligget på den lade side. Rejsen startede som lærling, hvorefter Daniel blev fastansat som elektriker. Desværre var ordrebogen ikke fyldt op, så skulle han blive i firmaet, måtte han tage det arbejde, der var, hvorfor Daniel pludselig befandt sig i Rumænien, som rejsemontør. Fem somre i træk var han af sted flere uger ad gangen, hvor montage af siloer stod på dagsordenen – en oplevelse, han i dag ikke vil være foruden. Herefter blev han servicetekniker, dernæst el-termograf, så teknisk serviceleder og i dag hedder titlen serviceleder.

På trods af Daniels efterhånden mange år i el-branchen, har det ikke altid været den karrierevej, som Daniel drømte om. Tanken opstod først efter en samtale med sin far samt en uges køretur med et familiemedlem, der arbejdede som elektriker. Daniel havde ellers altid gået med tanken om at gå i sin fars fodspor og blive lastbilchauffør.

Efter en uge med på farten i elektrikerfaget, var Daniel solgt og har ikke set tilbage siden. I dag står han i en alder af 32 år og har prøvet mere end de fleste på samme alder, samt været igennem en karriereudvikling udover det sædvanlige.

Vi har spurgt Daniel, hvad han så godt kan lide ved sit arbejde:

”Kollegaerne – de er punkt ét. Det motiverer mig rigtig meget at have gode og hamrende dygtige kollegaer med rundt, samt at få deres hverdag til at lykkes. Punkt to er kundekontakten. At komme ud og sparre med kunderne, aflæse deres forskellige behov samt finde frem til den helt rigtige løsning – det er fedt,” fortæller Daniel og fortsætter: ”Der er ingen dage, som er ens. Vi kan gå ind i mandag, have en handlingsplan, og når ugen er omme, har ugen set helt anderledes ud end planlagt. Man skal være omstillingsparat og vores fornemmeste opgave er ikke at bebyrde vores montører med travlheden.”

Hvorfor er CBRE Intego en god arbejdsplads?

”Fordi man får lov til at folde sig ud, udvikle sig og prøve forskellige ting. Man får lov til at bidrage og komme med idéer, og giver det mening, så afprøves de. Hos CBRE Intego bliver man behandlet personligt – vi har alle et navn og ikke bare et medarbejdernummer.”