17.05.21

Vi er glade for at kunne byde velkommen til serviceleder Thomas Vejrup Larsen samt ønske projektchef Allan Christensen og afdelingschef Søren Johansen stort tillykke med deres nye stillinger hos os. De vil hver og en bidrage positivt til Integos fortsatte udvikling og vækst med deres kompetencer og erfaring inden for branchen.

 

Thomas Vejrup Larsen ansat som serviceleder hos vores el-tekniske afdeling i Grindsted. Thomas er uddannet elektriker og efterfølgende el-installatør. Thomas kommer senest fra en stilling som el-installatør hos Jakobsen El med fokus på projektstyring, tilbudsgivning og økonomistyring af større projekter. Han har tidligere arbejdet som automationsingeniør hos Stampe Elektro med projektering og udvikling af maskinanlæg.

 

Allan Christensen er ansat som projektchef hos Intego, hvor han skal bistå ved projekter hos Integos 16 afdelinger på landsplan. Allan har ansættelsessted i Aalborg. Siden 1989 har Allan været ansat hos Intego med fokus på projektarbejde – primært inden for industri og erhvervsbyggeri. Rollen som projektdeltager har igennem årene udviklet sig fra elektriker, formand, byggeleder og siden 2013 som projektleder hos Integos el-tekniske afdeling i Aalborg. Han er uddannet elektriker og har gennemført to projektlederuddannelser, den seneste er ”Projektleder i byggeriet” certificeret ved DTI.

 

Søren Johansen er ansat som automationschef hos vores afdeling inden for Industri IT og Automation i Sydjylland. Søren har ansættelsessted i Odense med tæt tilknytning til Integos Kolding afdeling. Søren har været ansat i afdelingen som projektleder siden april 2019 og har en mangeårig erfaring inden for automationsbranchen.

Allan Christensen

Projektchef / Salg

Hold dig opdateret på vores nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste kundecases, nyheder omkring Intego, indblik i nye tendenser og meget mere direkte i din indbakke.