01.04.22

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til 5 nye kollegaer samt ønske en kollega tillykke med sin nye stilling hos os. De vil hver og en bidrage positivt til CBRE Integos fortsatte udvikling og vækst.

 

Nichlas Larsen er ansat som afdelingsleder hos CBRE Integos el-tekniske afdeling i Nakskov. Nichlas er uddannet el-installatør, og kommer senest fra en stilling som afdelingsleder for el & automation hos Nordic Sugar. Tidligere har Nichlas været ansat som rådgivende ingeniør hos Lund E&C.

 

Rasmus Klok er ansat som serviceleder hos CBRE Integos københavnske afdeling. Rasmus er uddannet elektriker og maskinmester, hvor han senest kommer fra en stilling som projektleder på hovedsageligt energiprojekter.

 

Jan Rathenborg Hauge er ansat som serviceleder hos CBRE Integos el-tekniske afdeling i Kolding. Jan er uddannet el-installatør, og kommer senest fra en stilling som projektleder hos EWII. Tidligere har Jan været ansat som projektleder hos EL:CON. 

 

Glenn Møller Hansen er ansat som projektleder hos CBRE Integos el-tekniske afdeling i Esbjerg. Glenn har en baggrund som industrielektriker og kommer senest fra stilling som teamleder som Port of Esbjerg. Glenn har en mangeårig erfaring inden for elbranchen.

 

Allan Hermansen er ansat som serviceleder hos CBRE Integos afdeling i Herning. Allan er uddannet elektriker og kommer senest fra en stilling som overmontør hos BE installationer, og har endvidere en mangeårig erfaring inden for industri og erhverv.

 

Intern karriereudvikling

Peter Kvist er ansat som afdelingsleder i CBRE Intego, hvor han fremover får ansvaret for den daglige drift i vores afdeling i Aabenraa. Peter har været ansat som serviceleder i afdelingen siden januar 2020, hvor han løbende har påtaget sig et større og større ansvar.

Nichlas Larsen

Afdelingsleder / El-teknisk installation og service

Rasmus Klok

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Allan Hermansen

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Peter Kvist

Afdelingschef / El-teknisk installation og service