12.10.22

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til en ny kollega inden for energioptimering i Herning og sikre en kollega karriereudvikling som afdelingsleder i Holstebro. De vil begge to bidrage positivt til vores fortsatte udvikling og vækst med deres kompetencer og erfaring i branchen.

 

Benjamin Skovgaard Aalbæk er ansat som serviceleder hos vores el-tekniske afdeling i Midtjylland. Benjamin skal arbejde med energiløsninger og rådgive vores eksisterende kunder om energioptimering. Med ansættelsen af Benjamin ønsker virksomheden at give sine kunder et forspring til en endnu grønnere fremtid. Han har en baggrund som elektriker bl.a. hos Mariendal Electrics og Borris El, og han er netop blevet uddannet maskinmester. Derfor har han et indgående teknisk kendskab til CBRE Integos fagområder. Benjamin har ansættelsessted i Herning.

 

Fra lærling til afdelingsleder hos CBRE Intego

Daniel Dürr Dullweber er ansat som afdelingsleder hos vores afdeling i Holstebro. Siden 2007 har han været ansat hos CBRE Integos el-tekniske afdeling i Midtjylland som lærling, elektriker, termograf, teknisk serviceleder og senest som serviceleder i Kibæk. Daniel er uddannet elektriker, el-termograf og har som et led i sin karriereudvikling taget uddannelsen som serviceleder. I Holstebro får Daniel ansvaret for en el-teknisk serviceleder, seks elektrikere og en elektrikerlærling. Afdelingen i Holstebro åbnede i 2019 for at øge den lokale tilstedeværelse i området blandt både nuværende og potentielle erhvervs- og industrikunder. 

 

Benjamin Skovgaard Aalbæk

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Daniel Dürr Dullweber

Afdelingsleder / El-teknisk installation og service