28.04.23

Vi er glade for, at vi kan byde fem nye kollegaer velkommen til vores team i hele landet inden for el-teknik og mekanik. De vil bidrage positivt til vores fortsatte udvikling og vækst med deres kompetencer og erfaring i branchen.

 

Klaus Mouritz Kristensen er ansat som afdelingschef hos vores afdeling i Greve. Grundet et højt aktivitetsniveau i afdelingen er der behov for at styrke ledelsen af den samlede forretning i CBRE Teknisk servicepartner København.

 

Klaus kommer senest fra en stilling som afdelingschef hos Wicotec Kirkebjerg A/S, og han har tidligere arbejdet som distriktschef hos Caverion. Han har en baggrund som uddannet elektriker.

 

Peter Ertmann Nielsen er ansat som serviceleder hos vores mekaniske afdeling i Aalborg. Peter er uddannet maskinmester. Senest har Peter været ansat ved Carsoe som projektleder med fokus på danske og udenlandske projekter. Peters fokusområde bliver bl.a. at servicere og udvikle eksisterende kunder med fokus på at udarbejde optimale mekaniske løsninger og systematisk forebyggende vedligehold.

Klaus Mouritz Kristensen

Afdelingschef / El-teknisk installation og service

Peter Ertmann Nielsen

Serviceleder / Mekanisk service & værksteder

Nye el-tekniske projekt- og serviceledere 

Martin Hornstrup Stefansen er ansat som projektleder i Herning. Martin er et kendt ansigt hos os, hvor han i 2002 var elektrikerlærling og efterfølgende blev ansat som elektriker frem til 2016, hvor han begyndte at læse til bygningskonstruktør. Han kommer senest fra en stilling som projektleder ved Region Midtjylland. Martins primære fokusområde bliver projekter af varierende størrelse inden for bl.a. industri, e-mobility og større nybyggerier.

 

Martin Rymer er ansat som serviceleder i Aarhus. Han er uddannet elektriker samt el-installatør, og han kommer senest fra en stilling som Rådgiver hos Artelia. Martins primære fokusområde bliver e-mobility, hvor han skal hjælpe med at styrke vores position på markedet for ladestandere til erhverv og offentlige ladestandere.

 

Thomas Worsøe er ansat som serviceleder i Hedensted. Thomas er uddannet elektriker og kommer senest fra en stilling som overmontør hos VS Automatic A/S. Thomas’ primære fokusområde bliver service og projekter hos nye og eksisterende kunder samt e-mobility. Thomas har ansættelsessted i Hedensted, men han er også tilknyttet lokationen i Horsens.

Martin Hornstrup Stefansen

Projektleder / El-teknisk installation og service

Martin Rymer

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Thomas Worsøe

Serviceleder / El-teknisk installation og service