16.02.22

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til to nye kollegaer samt ønske 8 kollegaer tillykke med deres nye stillinger hos os. De vil hver og en bidrage positivt til CBRE Integos fortsatte udvikling og vækst.

 

Frank Rask-Jendresen er ansat som serviceleder i vores mekaniske afdeling i Kolding. Frank kommer senest fra en stilling som salgschef hos Dansk Smede- og Maskinteknik, og har tidligere været ansat som teknisk chef hos Robert Damkjær A/S og fabrikschef ved hl-repro A/S. Frank er uddannet maskinmester.

 

Reno Rahbek Jensen er ansat i København som projektleder hos CBRE Integos afdeling for kædebutikker. Reno er uddannet elektriker, og kommer senest fra en stilling som projektleder hos El-Team Fyn. Tidligere har Reno været ansat som projektleder hos Kemp & Lauritzen.

 

Intern karriereudvikling

Danni Ravnebæk er ansat som afdelingschef hos vores el-tekniske afdelinger i Århus, Randers og Viborg. Danni er udannet elinstallatør, og har været ansat i CBRE Intego som serviceleder siden 2017.

 

Henrik Hougaard er ansat som funktionschef for Nord- og Midtjylland. Henrik har været ansat siden 2016 som afdelingschef for Århus. 

 

Mads Mayntzhusen Purkær er ansat som afdelingschef hos CBRE Integos el-tekniske afdeling i Aalborg. Mads er uddannet elinstallatør og har ligeledes en PreMBA i ledelsesdiscipliner. Mads har været ansat som salgschef siden april sidste år.

 

Michael Juul er ansat som serviceleder hos vores mekaniske afdeling i Kolding. Michael er uddannet klejnsmed og har været ansat i afdelingen som servicetekniker siden maj sidste år.

 

Michael Poulsen er ansat som afdelingschef hos vores afdeling for e-mobility i Aalborg. Michael har været ansat siden 2009, senest som afdelingsleder. 

 

Mikael Marker er ansat som projektleder i vores afdeling for kædebutikker i Hedensted. Michael er uddannet elinstallatør, og har været ansat i afdelingen som servicetekniker siden 2015.

 

Rune Tuxen Aagaard er ansat som konceptchef. Rune er uddannet i el-branchen, det operationelle beredskab og har ligeledes en lederuddannelse. Rune har været ansat i CBRE Intego siden 2019, senest som konceptansvarlig.

 

Torben Høyrup, der har været i virksomheden siden 1998, er ansat som salgsdirektør. Torben er uddannet maskinmester, teknonom og har ligeledes en Siemens Academy lederuddannelse. Torbens tidligere stilling var Service Management Chef. 

Reno Rahbek Jensen

Projektleder / Kædebutikker

Danni Ravnebæk

Afdelingschef / El-teknisk installation og service

Henrik Hougaard

Funktionschef / Salg El-teknisk installation og service nord- og midtjylland

Mads Mayntzhusen Purkær

Afdelingschef / El-teknisk installation og service

Michael Juul

Serviceleder, mekanik / Mekanisk service & værksteder

Michael Poulsen

Afdelingschef / E-Mobility

Mikael Marker

Projektleder / Kædebutikker

Rune Tuxen Aagaard

Konceptchef / Salg

Torben Høyrup

Salgsdirektør / Salg