22.04.21

Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til tre nye kollegaer samt ønske to kollegaer tillykke med deres nye stillinger hos os. De vil hver og en bidrage positivt til Integos fortsatte udvikling og vækst.

 

Mads Mayntzhusen Purkær er ansat som salgschef hos Integos afdeling i Aalborg. Mads kommer senest fra en stilling som key account manager hos Nordelektro A/S. Han er uddannet elektriker og efterfølgende el-installatør.

 

Tom Niss Nielsen er ansat som projektleder hos den tekniske servicepartner Integos afdeling i Aalborg. Tom kommer senest fra en stilling som servicechef hos Nordjysk El & Alarm A/S. Han har en baggrund som uddannet elektriker og efterfølgende el-installatør.

 

Kristian Latter ansat som serviceleder hos den tekniske servicepartner Integos afdeling i Aarhus. Kristian er uddannet maskinmester fra Fredericia Maskinmesterskole og har også gennemført uddannelsen som elektriker. Han kommer senest fra en stilling som serviceingeniør hos Stenhøj Hydraulik A/S. Med ansættelsen af Kristian ønsker Intego at fortsætte udviklingen inden for el-teknisk og mekanisk industriservice.

 

Intern karriereudvikling og afdelingsskifte

Thomas Michaelsen er ansat som serviceleder hos Integos afdeling i Aalborg. Thomas har de seneste otte år arbejdet hos Intego som henholdsvis servicetekniker, formand og senest teknisk serviceleder. Thomas er uddannet elektriker og efterfølgende el-installatør.

 

Kasper Jørgensen ansat som el-teknisk serviceleder hos Integos afdeling i Aabenraa. Kasper kommer senest fra en stilling som serviceleder hos Integos el-tekniske afdeling i Kolding. Kasper er uddannet elektriker og el-installatør.

Mads Mayntzhusen Purkær

Afdelingschef / El-teknisk installation og service

Tom Niss Nielsen

Projektleder / El-teknisk installation og service

Kristian Latter

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Kasper Jørgensen

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Hold dig opdateret på vores nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste kundecases, nyheder omkring Intego, indblik i nye tendenser og meget mere direkte i din indbakke.