15.06.22

Vi servicerer og optimerer spildevandsanlæg

Mød os til STF årsmødet, som afholdes på Mariagerfjord Renseanlæg

 

Igen i år står vi klar til fremvisning af vores specialer, fredag den 17. juni.
Vi står klar i telt nr. 5 (messestand nr. 515)

 

  • I dagens anledning har vi udviklet vores egen "KaffeRobert", som byder på en kop særlig kaffe, der er brygget på ægte automatiseret mekanikerstil.

  • Deltag i konkurrencen på dagen, hvor du kan vinde en lækker købmandskurv, fyldt med god rødvin og lidt lækker chokolade.

  • Vi uddeler gratis Rubiks Terninger i anledningen af vores nye navn. Vi er netop i gang med en større brandingstrategi i forbindelse med navneskiftet fra Intego til det nye CBRE

 

 

Vores personale på dagen:

Torben Skov-Dahl

Salgschef / Salg

Per Krabsmark Borbjerg

Serviceleder / El-teknisk installation og service

CBRE til spildevandsmessen

 

CBRE Intego er en teknisk servicepartner med mere end 900 medarbejdere fordelt på 16 afdelinger i hele Danmark. Uanset om opgaven er at servicere eller optimere danske spildevandsanlæg, sætter CBRE Intego det rette hold inden for el-teknik, mekanik og automation, så du undgår at koordinere mellem flere leverandører.

 

Står du over for opgaver som eksempelvis renovering af pumper eller vurdering af frekvensomformere, så vil vi meget tages med på råd, så du får den bedste løsning.

 

Kig forbi og hør bl.a. mere om:

Forsyningssikkerhed, IT Sikkerhed NIS2, forebyggende vedligehold, reducering af trykluftsforbrug, optimering og effektivitetsforbedringer samt meget mere.

 

STFs årsmøde er i foreningens jubilæumsår 2022 et traditionelt endags årsmøde, med udstilling, generalforsamling og årsmødefest på een og samme dag. 

Dato: Fredag den 17. juni 2022  (kl. 9.00-15.00)

 

Ses vi til en kop kaffe? :)