28.11.23

Medstifter, tidligere ejer og adm. direktør Jens Frost Mikkelsen træder efter 16 år ud af ledelsen i CBRE Teknisk servicepartner. Det sker i naturlig forlængelse af, at det daværende Intego tilbage i 2021 blev opkøbt af CBRE. Han overdrager direktørposten til Michael Rusborg, som er adm. direktør for CBRE GWS Denmark.

 

I 2021 blev det daværende Intego opkøbt af CBRE, som er en del af verdens største udbyder af komplette løsninger inden for facility management. Sidenhen har Intego, som blev stiftet i 2007 af Jens Frost Mikkelsen og Lars Schjødt, skiftet navn til CBRE Teknisk servicepartner – og nu gives stafetten endegyldigt videre.

 

Per 1. december starter Jens Frost Mikkelsen i en ny rolle som Operations Development Director, hvor han skal være med til at udvikle forretningen inden for blandt andet M&A (opkøb). I den forbindelse træder Jens Frost Mikkelsen ud af ledelsen og stopper som direktør i CBRE Teknisk servicepartner, som er specialiseret i tekniske løsninger inden for el, automation og mekanik.

 

"Da jeg solgte Intego til CBRE, tog vi hul på integrationsprocessen, og vi har givet os god tid til det og til at få videreført det bedste fra begge virksomheder. Nu er tiden moden til, at jeg trygt kan give stafetten videre med visheden om, at grundkernen i virksomheden lever videre. Samtidig ser jeg frem til at tage hul på et nyt kapitel i CBRE, og jeg glæder mig til at bidrage til at udvikle forretningen," fortæller Jens Frost Mikkelsen.

 

Det bliver Michael Rusborg, som i forvejen er adm. direktør for CBRE GWS Denmark, der kommer til at overtage direktørposten i CBRE Teknisk servicepartner. Da CBRE Teknisk servicepartner er en del af CBRE GWS Denmark, vil Michael Rusborg således være direktør for hele forretningsenheden.

 

"Vi er meget glade for, at Jens bliver i CBRE, og at vi kan trække på den viden og de kompetencer, han besidder, når vi skal videreudvikle vores løsninger og realisere vores vækstambitioner. Der har fra start været et rigtig godt samarbejde, og det ser jeg frem til at fortsætte," siger Michael Rusborg.

 

I Danmark tæller CBRE i alt 1.400 medarbejdere fordelt på 19 afdelinger, og virksomheden har en målsætning om på fire år at fordoble omsætningen, som i 2022 var på 1,4 milliarder kroner.

 

"Når vi kigger på markedet, ser vi et stort potentiale. Det skal vi indfri ved et endnu stærkere samspil mellem virksomhedernes ekspertiser, hvor vi på den ene side kan levere de tekniske ydelser og på den anden side kan tilbyde data og rådgivning inden for facility management. På den måde er det et naturligt næste skridt, vi nu tager for at skabe en fælles forretningsenhed," lyder det afsluttende fra Michael Rusborg.