23.03.23

Vi er glade for, at vi kan byde otte nye kollegaer velkommen til vores team i hele landet inden for el-teknik, telecom og salg. De vil bidrage positivt til vores fortsatte udvikling og vækst med deres kompetencer og erfaring i branchen.

 

Nye navne inden for el-teknik

Arne Haslund Nielsen er ansat som afdelingschef i Hedensted og Horsens. Arne er uddannet el-installatør og har en akademiuddannelse i ledelse. Han kommer senest fra en stilling som entreprisechef ved ELCON i Aarhus, og han har tidligere været regionschef i Vestdanmark for Caverion.

 

Nicklas Kjær Nielsen er ansat som projektleder i Aalborg. Nicklas kommer senest fra en stilling som projektleder hos Agesen El Aalborg. Han er uddannet elektriker og el-installatør. Hans primære fokusområder bliver E-mobility samt installation og service.


Claus Bo Jensen er ansat som serviceleder i Odense. Han kommer senest fra en stilling som overmontør og faglig ansvarlig hos Risbjerg Installation & Service A/S. Claus Bo er uddannet elektriker og maskinmester, og han har de seneste år oparbejdet solide kompetencer inden for bl.a. projektledelse og tilbudskalkulationer. Hans primære fokusområder bliver industri.

Arne Haslund Nielsen

Afdelingschef / El-teknisk installation og service

Nicklas Kjær Nielsen

Projektleder / El-teknisk installation og service

Claus Bo Jensen

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Henrik Svenningsen er ansat som projektleder i Esbjerg. Henrik kommer fra en stilling som formand hos Olesen & Jensen A/S, og han har igennem de seneste år oparbejdet solid erfaring med styring af flere store byggeprojekter. Henriks primære fokusområde bliver e-mobility og projekter hos eksisterende kunder samt nye projekter.

Henrik Petersen er ansat som serviceleder i Herning. Henrik har tidligere stiftet bekendtskab med CBRE Teknisk servicepartner, hvor han i 2020-2021 arbejdede som tekniker i Kibæk afdelingen. Han er uddannet elektriker og kommer senest fra en stilling som overmontør ved Elexperten i Ikast. Henriks primære fokusområde er at servicere eksisterende servicekunder.

Theis Sejr Andreasen er ansat som serviceleder i Aarhus. Theis skal bidrage til afdelingens fortsatte udvikling af industri- og erhvervskunder i lokalområdet. Han er uddannet elektriker og kommer senest fra en stilling som serviceleder hos Caverion med tilknytning til Aarhus, Herning og Randers. Han har også en baggrund som selvstændig indenfor faget.

Henrik Svenningsen

Projektleder / El-teknisk installation og service

Henrik Petersen

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Theis Sejr Andreasen

Serviceleder / El-teknisk installation og service

Telecom og salg byder velkommen til

Ellen Sloth er ansat som projektleder i vores Telecom afdeling i Aalborg. Afdelingen etablerer, udbygger, servicerer og vedligeholder teleløsninger og samarbejder med de største danske mobiloperatører. Ellen kommer senest fra en stilling som projektlederassistent hos Eltel i Aarhus og har tidligere arbejdet hos både Nokia og Telenor. Derfor har hun en solid erfaring indenfor branchen.

 

Allan Nielsen er ansat som key account manager hos vores salgsafdeling med ansættelsessted i Aarhus. Allan kommer senest fra en stilling som area sales manager hos Schur Technology A/S, og han har mange års erfaring med implementering, udvikling, salg og drift af tekniske løsninger ved industrikunder. Han har en baggrund som elektroniktekniker. Allan vil især fokusere på at udvikle vores partnerskabskunder.

Ellen Sloth

Projektleder / Telecom

Allan Nielsen

Key Account Manager / Salg