Din landsdækkende servicepartner

Den daglige drift er afgørende for en virksomheds succes. Uforudsete nedbrud og manglende udnyttelse af optimeringsmuligheder går ud over bundlinjen og dermed konkurrenceevnen. Derfor er der brug for konstant og professionel fokus på at holde tingene kørende; derfor er der brug for CBRE Teknisk servicepartner.

CBRE Teknisk servicepartner er en landsdækkende servicepartner med speciale i el-teknik, mekanik og automation. Vi hjælper hver dag dansk industri og erhverv med at minimere risici og optimere driften; og med at udbygge og fremtidssikre infrastrukturen. Vores mangeårige erfaring sikrer dig kompetent backup ved både eftersyn og reparation af anlæg, foruden driftsassistance ved fejl og nedbrud. Og vi står klar til at til at rykke ud over hele landet – døgnet rundt, alle ugens dage.

En del af din virksomhed

Der er stor forskel på driften af en fødevarevirksomhed og en kontorbygning. Derfor er der brug for hjælp fra fagfolk, der er fortrolige med den konkrete branche, plus dens anlæg og udfordringer. Og det er vi hos CBRE Teknisk servicepartner.

 

Vi er kendt for vores brede branche-indsigt, og for vores omhyggelige og dedikerede tenikere. Når vi siger ”servicepartner”, så mener vi det bogstaveligt.


Vi kender dine arbejdsprocesser, produktionsanlæg og virksomhedskultur; og ser os selv som del af din medarbejderstab. Når vi går i aktion, så er det med ét formål: at gøre din hverdag lettere ved hjælp af holdbare og værdiskabende løsninger.

Når vi går i aktion, så er det med ét formål: at gøre din hverdag lettere ved hjælp af holdbare og værdiskabende løsninger.

Forspring til fremtiden

Holdbare løsninger, er løsninger, der udover at leve op til gældende lovkrav, sikrer, at din virksomhed er gearet til fremtidens skærpede konkurrence. Det kræver som udgangspunkt, at tingene kører optimalt; og dernæst, at du har øje for det potentiale, der ligger og venter forude.

 

På alle fronter kan du regne med CBRE Teknisk servicepartner. Hvad enten det handler om at reagere hurtigt ved et driftsstop, at servicere og justere produktionsmaskiner eller identificere områder, hvor produktionen kan effektiviseres, kan du nøjes med at ringe på ét nummer. Vi sørger for, at tingene kører, og hjælper dig med at spotte de optimeringsmuligheder, der giver dig øget konkurrencekraft og dermed et forspring til fremtiden.