Kontakt mig vedr. et uforpligtende Automationstjek

Automationtjekket er uforpligtende

Få et stærkt udgangspunkt for øget produktivitet


Vi ser på strukturer og processer, og hvor det kan give mening at automatisere. Alt sammen for at give dig sikkerhed for den rigtige løsning – og for fremtidssikret optimering på alle niveauer.

Automationstjek giver dig:

  • Besøg af erfaren automationsspecialist inden for 14 dage
  • 4 siders rapport med nøglekonklusioner
  • Sparring om fremtidig udvikling

Hvilket potentiale ligger der i automatisering for min virksomhed?


Hvilke områder er det bedst at automatisere? Hvordan får jeg strømlinet mine processer? Hvilket potentiale ligger der i automatisering for min virksomhed? Der er mange spørgsmål. Og med god grund. For de digitale teknologier åbner hele tiden for nye muligheder.

 

En ny rapport fra Dansk Industri viser, at der er store gevinster – også i forhold til grøn omstilling – ved øget digitalisering og automatisering. Det frigør nøgleressourcer. Og det øger den enkelte virksomheds produktivitet og konkurrenceevne.

 

Hos CBRE Teknisk servicepartner har vi mange års erfaring med området og gør brug af den nyeste teknologi. Vi har mere end 50 kompetente medarbejdere som rådgiver på tværs af brancher, der kan hjælpe dig. Først med at finde svar på dine spørgsmål og behov. Dernæst med at sikre dig løsninger, der passer præcis til din virksomhed, så du får størst værdi for pengene, nu og i fremtiden.

Vil du også forbedre din konkurrenceevne?
CBRE Teknisk servicepartner tilbyder:
1.
Rådgivning & Strategi
De nyeste teknologier tilbyder en verden af muligheder. På baggrund af vores indsamlede data og viden om din virksomhed udvikler vi i tæt samarbejde med dig et roadmap og en digital strategi, der gør det muligt at prioritere rigtigt, og træffe de rigtige beslutninger i forhold til automatisering i virksomheden.
2.
Skalérbare løsninger & teams
Der findes ikke to virksomheder, der er ens. Vores løsninger er af samme grund sammensat af gennemtestede kvalitetsmoduler, der kan skaleres i forhold til behovene. Det sikrer dig hurtigt og effektivt synlige resultater. På samme måde sammensætter vi vores teams, så de matcher dig såvel som løsningen.
3.
Implementering & Service
Det vigtigste er, at du får fuld værdi af automatiseringen – både her-og-nu og fremover. Vi hjælper dig med integration, indkøring og implementering af de systemerne og sikrer, at hele din organisation er klædt på til transformationen. Og vi er altid tæt på med rådgivning, vejledning og kompetent 24/7-service.

Hvordan giver vi dig sikkerhed for optimering?

 

Gribes automatisering forkert an, kan det sænke farten i selv den mest agile virksomhed. For CBRE Teknisk servicepartner kommer behov og muligheder derfor altid før teknologi. Vi skaffer viden og data. Vi ser på strukturer og processer, og hvor det giver mening at automatisere. Alt sammen for at give dig sikkerhed for den rigtige løsning – og for fremtidssikret optimering på alle niveauer.

 

Kontakt mig vedr. automationstjek

Automationstjekket er uforpligtende.