Energi infrastruktur

Danmarks infrastruktur er forudsætningen for vækst. Derfor har CBRE Teknisk servicepartner et specialiseret team, som hver dag servicerer og optimerer den danske infrastruktur med en bred kompetencepalette indenfor højspænding, transformerstationer samt koblings-, jordings- og kabelanlæg.

Vores landsdækkende afdeling Energi infrastruktur bidrager til omstillingen fra fossil energi til bæredygtige energiforme med kompetencer inden for både energiproduktion, energidistribution, projekter samt mellemspænding. Afdelingens kompetencer spænder bredt og baserer sig på vores mangeårige erfaring indenfor kraftværker.

Vi er specialister indenfor:

Er du klar til at få besøg af Sikkerhedsstyrelsen?

Som ejer af et højspændingsanlæg eller transformerstation har du ansvaret for at sikre drift og vedligehold. Vi tilbyder at servicere jeres højspændingsanlæg i henhold til BEK. nr. 1608 ”Bekendtgørelse om sikkerhed for drift af elektriske anlæg”. Vi er godkendt som driftsansvarlig virksomhed, hvilket betyder vi:

 

  • Varetager driften af dit anlæg
  • Udarbejder vedligeholdelsesplaner - som vi kan hjælpe med at udbedre
  • Sikrer, du overholder gældende lovkrav

 

En serviceaftale med os sikrer, at du lever op til de krav, som Sikkerhedsstyrelsen stiller. Skal vi hjælpe dig med driftsledelse af dit anlæg? Kontakt vores team.