Robotteknologi

Ved du, hvordan robotter kan optimere din produktion og øge din konkurrenceevne? Fortvivl ej, CBRE Teknisk servicepartner står klar til at rådgive dig om, hvordan du kan øge din kapacitet, frigøre ressourcer, mindske fejl og ressourcespild ved hjælp af den nyeste viden inden for robotteknologi.

CBRE Teknisk servicepartners automationsteam hjælper danske produktionsvirksomheder med at automatisere og effektivisere processer med manuel håndtering. Det har ikke alene økonomiske gevinster, men forbedrer også arbejdsmiljøet og reducerer eller eliminerer det ensidigt gentagende arbejde – også kaldet EGA.

 

Robotternes styrke er nemlig, at de kan overtage det nedslidende arbejde, hvor der ofte sker fejl grundet ensidighed. Robotterne klarer også det fysiske hårde arbejde – f.eks. tunge løft og dårlige arbejdsstillinger – og de er ligeglade med ekstreme miljøer såsom kulde, varme, fugt, støv, kemikalier mv. Kort sagt, du forbedrer arbejdsmiljøet for dine ansatte samtidig med, at du optimerer din produktion med robotternes hastighed, præcision og ensartethed.

 

Vores specialiserede team og partnerskaber med de førende leverandører er din garanti for en fremtidssikker løsning.

 

Selvkørende trucks (AGV) optimerer produktionen

Vi hjælper dig i mål med implementering af selvkørende og førerløse trucks. Det sikrer dig en højere effektivitet og frigiver samtidig medarbejderressourcer. Hvis produktionen kræver det, så kan de i og for sig køre i døgndrift. Samtidig reducerer det skader på dine varer og fysisk belastning af dine ansatte. Vores team sikrer dig en hurtig og nem installation.

Optimal håndtering sikrer øget kapacitet

 

CBRE Teknisk servicepartner har udviklet et program til industrien, som automatisk beregner palleteringsmønstre. Uanset størrelsen og udseendet af din virksomheds produkter, så opnår du det mest optimale palleteringsmønster med plads til flest mulige produkter.

 

Du opnår øget effektivitet og driftssikkerhed samtidig med, at du forbedrer dit arbejdsmiljø, når du anvender CBRE Teknisk servicepartners program til palletering. Den ensartede kvalitet af den færdigpakkede palle er ikke kun en gevinst for din virksomheds bundlinje – det skåner også den enkelte medarbejder for gentagende tunge løft og vrid. Når du mindsker manuel håndtering i din produktion, så frigør du samtidig tid og kræfter, så du kan udnytte dine medarbejderressourcer bedst muligt.

 

Enkel og fleksibel brugerflade sikrer dig korrekt og hurtig håndtering af din virksomheds produkter. Via brugerfladen bliver du præsenteret for de mest optimale palleteringsmønstre, som du kan udforme og gemme for det enkelte produkt. Der er ikke nogen begrænsninger for, hvor mange produkter programmet kan håndtere. Derfor kan du nemt introducere nye produkter uden ekstra omkostninger - og uanset produktets størrelse og udseende.

 

CBRE Teknisk servicepartner er systemintegrator hos Universal Robots

 

Vi har et testlab, hvor vi løbende tester robottens programmeringsmuligheder. Her er en video, hvor den er fuld gang med at stable kasser – en proces, som måske foregår på din virksomheds samlebånd.

Med os behøver du kun ét nummer

Vores kompetencebredde sikrer, at vi også kan lave tavlen til jeres projekt: