DAS-anlæg sikrer optimal indendørs mobildækning

I dag foregår mere end 75 procent af forbruget på mobilnettet indendørs – og det stiller store krav til de bygninger, man opfører og renoverer. Materialevalg og energikrav blokerer nemlig mobilsignalet, som derfor har svært ved at trænge igennem bygningen og servicere bygningens brugere. Men med et DAS-anlæg er du sikret en effektiv løsning på din virksomheds udfordringer.

DAS – forkortelse for Distributed Antenna System – er et indendørs antenneanlæg, som forstærker mobiloperatørernes signal og distribuerer det ud i bygningen. Se videoen og bliv klogere på, hvordan et DAS-anlæg kan afhjælpe dine udfordringer med dækningen i din virksomhed:

Designer, installerer og servicerer dit anlæg

Vores erfarne rådgiverteam designer og projekterer løsningen, som vores certificerede montører installerer og tester. Vi har nogle af branchens dygtigste specialister fordelt på afdelinger over hele landet, og det er din garanti for, at vi hurtigt kan tilføre ekstra ressourcer eller yde service, når der er behov for det.

 

Indgående kendskab til teleudbyderne

Vores DAS-løsning er en fleroperatør løsning, så flere danske mobiloperatører kan tilkoble sig anlægget. Det er din sikkerhed for, at dækningen er i top, selvom brugerne benytter forskellige operatører.

 

Vores DAS-løsning fremtidssikrer din bygning

Vi har den brancheindsigt, som det kræver at afdække og designe en optimal kommunikationsløsning, som tager højde for den enkelte bygnings behov for at sikre stærk dækning til både tale, mobil og data.

Hvis du har en mindre bygning, udarbejder vi et passivt DAS-anlæg, der distribuerer mobilsignalet rundt i bygningen via coax-kabler og antenner. Har du derimod en større bygning – eller ønsker du overvågning af anlægget - installerer vi et aktivt DAS-anlæg, hvor der føres fiber ud til radioenheder, som forstærker signalet og hjælper med at distribuere det via antenner i bygningen.

Vi udfører totalløsninger

Vores mangeårige erfaring sikrer dig en skræddersyet kommunikationsløsning med en god balance mellem pris, fleksibilitet og brugerbehov. Vores løsning dækker:

 

Rådgivning, som sikrer dig optimal dækning

 

Besigtigelse af din bygning og nuværende installation

 

Dækningsmåling, som sikrer dig dette beslutningsgrundlag

 

Design via iBwawe eller Smart App

 

Installation af erfarne og certificerede teknikere

 

Dokumentation designplan og udførte tests

 

Service når behovet opstår

Skab det rigtige beslutningsgrundlag

 

En dækningsmåling kan give dig et aktuelt billede af mobildækningen i din virksomhed eller byggeri ved hjælp af specialudstyr. På den måde får du en objektiv vurdering af mobilnettenes dækning både i og omkring din virksomhed eller byggeri. Vi sammenholder resultaterne fra dækningsmålingen med din virksomheds reelle behov for dækning, kapacitet samt teknologi. Hvis du ønsker det, så udarbejder vi gerne et detaljeret løsningsdesign og tilbud.

 

Undgå nedbrud med en serviceaftale

Er uheldet ude, tilbyder vi også fejlretning døgnet rundt via vores landsdækkende set-up. Efter dine ønsker definerer vi en serviceaftale, som sikrer dig – og bygningens brugere – en hurtig og effektiv fejlretning samt løbende vedligeholdelse.

 

Vi tilbyder en totalpakke inkl. Wi-Fi

Et Wi-Fi-netværk og DAS-anlæg supplerer hinanden rigtig godt og sikrer en optimal dækning – og ikke mindst kapacitet til alle bygningens brugere og trådløse enheder. Læs mere om fordelene ved et Wi-Fi-netværk her.

 

 

Brug for rådgivning? 

 

Kontakt Peter

”Samarbejdet med CBRE Teknisk servicepartners montører har fungeret upåklageligt, og der har været en god proces ved installation af anlægget. Sidste step er tilslutning af teleudbyderne til anlægget, så vi undgår bygningens lave dækning, hvor vi især er udfordret i kælderen og trappeskakterne."

 

– Dennis G. Falk, bygnings- og driftsleder hos Campus Bornholm