Tavleværksted

Med os behøver du kun ét nummer. Derfor har vi naturligvis også vores eget tavleværksted samt mangeårig erfaring med at designe samt bygge el- og styretavler.

Afhængigt af jeres behov, kan vi producere delkomponenter til jeres tavle eller levere en komplet tavle. Vores el-konstruktører kan enten tage udgangspunkt i jeres tegninger eller selv udarbejde dem samt tilhørende diagrammer og dokumentation ud fra jeres ønsker.

Produktion af el-tavler med høj kvalitet

Vores erfarne team hjælper dig trygt i mål med opgaven uanset tavlens kompleksitet. Vi overholder naturligvis gældende lovkrav og standarder, udfører de nødvendige test og udarbejder fuld dokumentation med kredsskema. Det er din garanti for tavlens driftssikkerhed og kvalitet.

 

Under projektering og konstruktion har vi fokus på at designe en fremtidssikker løsning, så du nemt kan ud- eller ombygge tavlen. Vi har mangeårig erfaring med følgende typer af el-tavler:

 

  • Fordelingstavler: Vi bygger både de mindre tavler og store komplicerede tavler med flere tusinde ampere.
  • Gruppetavler: Vi anvender kun de bedste komponenter på markedet og imødekommer dine behov, uanset om du har behov for en indbygget varmeberegner, flere HPFI-relæer eller lignende.
  • ISO-tavler: Hvis din tavle har brug for beskyttelse mod et barsk miljø, f.eks. fugt eller støv, så hjælper vi dig med at lave dobbeltisolerede og vandtætte tavler.
  • Styretavler: Vi producerer alt fra simple I/O bokse til komplekse PLC- og MCC-tavler. Styretavlerne laves i tæt samarbejde mellem vores tavlekonstruktør, PLC programmør og tavlemontør for at sikre et optimalt design. 

Brug for rådgivning om udbygning af jeres eksisterende tavle?