IT-sikkerhed

Med CBRE Teknisk servicepartners sikkerhedsløsning, Safe Production Network, kan du optimere din virksomheds IT-sikkerhed og gøre det svært for uvedkommende at trænge ind på netværket og få adgang til følsomme oplysninger.

Ofte er netværket i produktionen det svage led, når det gælder virksomhedens IT-sikkerhed. Maskiner uden antivirus og åbne teamviewer-sessioner gør det nemt for uvedkommende at komme ind på virksomhedens netværk. Men vi har udviklet en løsning, som løser den udfordring.

Hvordan fungerer løsningen?

Vores sikkerhedsløsning bygger på en koblingsboks, som kun kan kommunikere til vores Gatemanager-server. Netværkets datakommunikation foregår med andre ord udelukkende ad en ensrettet vej ud af virksomheden – og ikke ind – hvilket gør det svært for hackere at trænge ind i netværket udefra.

Vores sikkerhedsløsning optimerer produktionens IT-sikkerhed

 

Når du anvender løsningen, kan vi koble op på din virksomheds PLC og fejlrette proaktivt. Herudover kan vi samle data fra PLC’er på tværs af virksomhedens lokationer – uden at sikkerheden er kompromitteret.

 

Som supplement til sikkerhedsløsningen tilbyder vi desuden at foretage backup af din virksomheds PLC’ere, så programmeringen ikke går tabt i tilfælde af nedbrud.

Dit udbytte

  • Høj IT-sikkerhed i produktionen

  • Hurtig support og opkobling – døgnet rundt

  • Tilbud om backup af din virksomheds PLC-software