SRO-anlæg og SCADA

Vi kan hjælpe dig med alt lige fra mindre maskinstyringer til totale løsninger med integration af SCADA og SRO-systemer til jeres overordnede IT-systemer. Kort sagt, vi har automationsløsninger til ethvert behov. Med os som samarbejdspartner er du garanteret optimal betjening og fuldt overblik over dit anlæg, som du løbende kan regulere og optimere.

Mindsk dine omkostninger med et velafprøvet koncept

Med vores standardløsninger er du garanteret en gennemprøvet og driftssikker løsning. Vores standardløsning er fleksibel og tilpasses dit anlægs krav og behov. Løsningen er baseret på anerkendte automationsleverandører. Derfor understøtter vores betjenings- og styringsdel Siemens og Rockwells PLC standarder. Selve betjeningen er baseret på Siemens WinCC, WinCC Flexible, Wonderware, IFix, Indusoft eller IGSS.

 

Ensartet brugerflade sikrer hurtig fejlretning

Løsningen er baseret på en modulær og brugervenlig betjeningssoftware, så du får en nem og fleksibel brugerflade. Løsningens ensartede og ikon-baserede opbygning gør, at du hurtigt kan anvende alle funktioner og tilmed styre hver enkelt funktion manuelt. Dét sikrer dig hurtig fejlretning og dermed den højst mulige oppetid.

 

En serviceaftale med os sikrer dig en kompetent samarbejdspartner med stor kompetencemæssig bredde. Vi hjælper dig med at gøre din hverdag nemmere og forhindre uforudsete forstyrrelser. Vores dygtige teknikere og specialister står klar til at servicere din virksomhed døgnet rundt, alle ugens dage, i hele landet.

Dit udbytte ved kundetilpassede standardmoduler:

  • Konkurrencedygtig pris og øget effektivitet.

  • Ensartet og logisk opbygning baseret på genkendelig software, som er leverandøruafhængig.

  • Velafprøvet standard af høj kvalitet, hvor du selv vælger dine moduler.

  • Hurtig, enkel og sikker idriftsættelse med færrest mulige indkøringsproblemer.

  • Optimal betjening af dit anlæg inden for styring, regulering og overvågning.

Cases

Vil du læse mere omkring, hvordan vi har hjulpet vores kunder med at optimere, så se mere her: